Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni čudo kad je za prevod upitnika Denis Zvizdić angažovao onoga tipa iz Ničije zemlje što samo viče - yes, yes..
Ne treba EU jos gladnih usta koja ce hranit, BiH nikad nece tamo uci kao ni u NATO
@gIadijajator Ma koga to EU hrani, hrane bankare i slične koroporacije. Ako ne znaš raditi posao djaba ti eu i svi sistemi ovoga svijeta. Jedina, ali jedina korist od Eu jeste ta da gradjani mogu nesmetano i bez viza da odu odavde, što automatski znači da će samo starci ostati u BiH.
Kažu da je prevod onog upitnika EU komisije skup i delikatan posao. Ma provucite ga kroz google translate , Bosna je to , ko da će ga oni čitati.
Znaju se i krivci, ima ih ČETIRI! SNSD, HDZ, SDA i Evropska Unija! Svaki pomenuti krivac, plus njihova mafija i tajkuni! Neka bilo ko od njih dokaže da nije tako.
To je zbog smrada bosanci. Operite se malo pa vas mozda I puste jel baš baš smrdite
ipak i BiH je rekorder u necemu
Barem imamo rekord u nečemu :d
Cekacemo iz njemacke i austrije jos 8-10 godina na erdu i vlada
Jest lijepo imat putovnicu.😊
svaki put kad bi zvizdić, gad lažovski govorio da se krećemo prema EU, ebavo sam mu mamu... takva mu je i partija SDA, lopovska, lažovska, kriminalna, fašistička... samo lopovi, lažovi, kriminalci i fašisti će da glasaju za ovakve stanke....
Juce smo ga ugasili😂😂😂
Dobar Bakir kao i cijela SDA, koji ste vi glupani kad glasate za njih.
Ako ima brzina, ima li onda i sporina :)
nek smo i mi rekorderi u necemu
Mi smo rekorderi u SVEMU negativnom
Kakvi mi...mi smo samo sebi važni, drugi nas ne j.. ni 5%.
bravo mi......ocekivano
ja se primako EU evo me na 2 km od granice 🤣🤣🤣🤣morgen sa terena 😊 EUT'pah 😉
@zmajcekSaUne kažu na 2 km od granice najbolje žbunje :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ljudi moji kakva nam je drzava cudo ikako gmizemo prema naprijed