Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......najveći benefit od eu za građane je sloboda kretanja ljudi, roba i usluga.........
ne moraš se izvoziti.......ulaskom u eu postaješ dio jedinstvenog europskog tržišta........carinske i porezne unije.........ako imaš repu živiš gdje ti volja..........
kakva laŽ, koga ste ispitali, kakav je uzorak, ti si podaci ne objavljuju, a sukladno tome ne mozemo vam ni vjerovati, jos objavljeno na klixu :D
pa nisu sigurno ispitali ove sa turskim zastavama
Ako zelite da vam dodje policija na vrata zbog neprijavljenog pecenja rakije i odvedu tatu u stanicu, ako zelite da jednog dana dodju ljudi koji ce da vam izmjere kvadraturu kuce i da za svoju vlastitu kucu placate porez, ako zelite da vam ugrade vodomjer za otpadnu vodu pa tako placate i cistu vodu koju pijete a onu koju izmokrite, ako hocete da kutija cigareta kosta 6 maraka najjeftinija, izvolite...
JOS VAM EVROPA HVALI!!!A NEZNATE STA JE EVROPA!!KAKO GLUP COVJEK DA ODLUCUJE??? GLUP COVJEK IZBRO SDA I baKIRA DA VODE DRZAVU!!! ONI POKRALI SVE ZIVO!!HAHHAHA GLUP ISKORISTEN BIJEDNIK KOJI JE GLASO NEMA NISTA A ONI SVE!!
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ... a možda i manje...
BIJEDNICE SILOVANI IZADJI MALO IZ KUCE LOSE UTICE NA TEBE!!! TI VANI NE IZLAZIS SAMO VISIS OVDJE KMETU SILOVANI!!!
A zaboravi i nase politicare i oni su protiv pristupanja BIH EU jer tada moraju u zatvor i vratit sto su opljackali a bogami ima i njih ok 50.000.
Protiv pristupanja EU su 3000 vehabija i 500.000 cetnika fasista..
HAhahahahahaha ja šuplje ankete a gdje su Hrvati iz BIH koji su već građani EU
............u njemačkoj rodjo.......
Ovdje nije navedna činjenica, da je anketa provedena isključivo sa korisnicima "narodnih kuhinja".
Necu ni da citam, 97 % GRADJANA NEMA POJMA STA JE EVROPSKA UNIJA, Eto im primjer Bugarske nedaju da rusi grade plinovod jer to steti kao evropskoj uniji a za uzvrat nedaju nista Bugarskoj. Sa tim plinovodom Bugarska bi i te kako profitirala. A gdje su pravila i zakoni koji znaci nikako nemogu biti nametnuti balkanskom mentalitetu, i Hrvatska ce se tu muciti ma koliko god oni zeljeli odbaciti balkanski mentalitet.
Ak iskljucis to sto se ***raju sa Rusima,razlog zakaj im ne daju plinovod je taj jer je zakon u EU da ne smije biti isti vlasnik i plina i plinovoda,sto je u ovom slucaju Gasprom.Znaci da Gasprom moze biti vlasnik najvise 49% plinovoda kroz EU.Inace bi ta firma imala monopol na taj plin i automatski bi ti oni odredjivali cijenu.Zakone EU ne pisu labudi ko kaj su ovi koji ih pisu vama i nama.
kakva crna evropa grcka, bugarska, rumunija, to su zemlje koje su u EU kakve im koristi od toga? da se zaduzujemo jos par milijardi za budzetske deficite koje necemo vratiti ni za 300 godina
degenu jedan,rumunija je sad ispred nas.za vrijeme juge oni su bili ispod nas
debilu jedan polovina stanovnistva im zivi na rubu siromastva 1/3 zivi ispod ikakve norme dzaba to sto oni imaju jaku industriju koju drzi njemacka, i izvore prirodnih energenata koje amerika isusuje kad su im radnici placeni ko kinezi!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene niko ništa nije pitao
Mislim da je to jedino rijesenje za izlazak BiH iz krize. Nama treba neko ko ce ukinuti ovoliku administraciju, pojednostaviti sve, od dobijanja dozvole za firmu do gradjevinskih i ostalih dozvola.
budale naroda,a kad uđu prosjel plate će im biti 300 evra a hljeb će biti 1 evro ,radit ćeš ko konj 20h i eto to je evropa.Zar mislite da kad uđete u Eu da ćete živjeti ko u Njemci,Francuzi ili Šveđani ? hahhaha ja zatucanog naroda Neću EU ,neću NATO ,volim BOSNU !!!
Neces moj burazeru i da hoces ...
necemo EU hocemo NATO :D jer bez NATO-a nema sigurnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU je prvi zakon, tolerantnost prema drugim narodima, a kod nas se još svakodnevno ubijaju i premlačuju povratničke obitelji....neće BiH ovako nikada u EU
hahahha što se ismija hahhahaha
Vratite nam Ljiljane!!!