Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj prijeti iz bjelorusije, kakav paradoks 🤣
@gooUser1679212215 Znači nešto se iza brda valja čim je Krmak uznemiren.
Hoće CIK i izborni zakon koko on i Covic žele da mogu bez problema krasti glasove za hdz i snsd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta cekas stavi vec jednom lapardalo
Ucuti vise ,vole jedan ti ces staviti tacku ....
znam da oni to cekaju ali tacno bi izasao sutra iz zajednickih institucoja.bilo sto da je zajednicko. eto vam...nismo vise u jednoj kasi, granica u Dobrinji ili Brcko jug. Daj ba vise. zaduzi i nas i sebe.
Stavim ti Gorici
Medzed medju medzedima
EVO dobro,a ko Si ti da nekom nesta prijetis sta si ti,kakvu ti to moc imas da nekom Nesta prijetis,Zacepi tu Gubicu bolje jer ti se moze to vratiti ko Bumerang Po zubima..
Tvorza
Još samo malo pa iza rešetaka prijeti. Ode Mile na smetljiste istorije kao Karadžić i Mladić. Njih niko više ne spominje. Kažu da Mladić kaki u pelene.
Hrokće meDjed iz Bjelorusije a dok mu Gorica flauta raji po federaciji.
Duduk je za bejha vise učinio i veći je patriota nego svi esdea političari zajedno. Svaki njegov postupak i izjava je urušavanje i nestajanje eresa, a sve po direktivama Zapada koji ga je doveo na vlast. Zar mislite da bi jedan američki i britanski ambasador tolerisali njegova vrijeđanja da nije njihov glumac? Sjetite se kako su, iz politike letjeli Poplasen, Sarovic o drugi, koji nisu odgovarali Zapadu. Samo jako Dodo!
Jos malo i u ZATVORRRR
Najbolje ti je da ostaneš tamo. Vrati avion i mirna Bosna. Ovdje te svakako prvo suđenje i presuda svakako. Što si sklonio u Srbiji / Rusiji sklonio si. Lopove, GOTOVO je!
Jesi krupan ali nemaš m--a
E sto mu ovi ukrainci ne pogode avion "Slucajno".I onako sere iprotiv njih.heh
Ako to zaustaviš tu je tebi tačka.