Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno je da je zena diplomirala u Beogradu koji je bio najjaci univerzitet pa je sad visoko dogurala.Svak je svjestan da bez Jugoslavije ovi prostori nemaju para ni perspektive. Za TAS treba vece jugoskovensko trziste i obrazovanje. Vjerski zadrti narodi od 1990 ehbaji ga
Ni prva ni poslednja srpkinja koja je ostvarila slican uspeh. Da li ste culi za Jasminu Vujic? Jasmina je dekan na univerzitetu Berkli i predsednica udruzenja dekana svih nuklearnih fakulteta u SAD. Tu je Zorica Pantic, prva zena inzenjer na celu jednog tehnoloskog univerziteta u SAD. Marije Ilic stucnjaka za jake struje na bostonskom MIT i Jelene Kovacevic koja je nesto kasnije postala prva zena dekan njujorskog Tehnickog fakulteta Tandon.
A za sav ovaj uspjeh zasluzna je Bosna i Hercegovina koja joj je dala sve u zivotu....
Ovde bi morala da skupi 20 glasova da bi cistila toalet, e zato smo tu gdje jesmo
Respect
Svako poštovanje dami ,još je iz mog kraja to Maricka imo sam i ja jednu pametnu u razredu
Radenka je tri koraka iza Sebije koja je znanjem i strucnoscu dogurala do vrha a nije morala ici cak do Amerike.
Nije ni na fakultet isla a dogurala do vrha
cestitam
"Radenka" ko je jeb*
amerika,majka bezvrijednih privatnih 'univerziteta'
MashAllah
koji si ti hrkljus FUJ