Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na dan državnosti izlet u Chicago. Lijepo bogami.
Oavak patriotski govor sigurno nikada ne bi dozivjeli od legitiminog Jugoslavena koji je preglasan i pobijedjen na izborima. Ostale su mu frustracije sto mu ne postoji UZP HZHB. Bosne i Hercegovine ima, a nema UZP HZHB-a, Jugoslavije, SR Jugoslavije, drzavne zajednice Srbije i Crne Gore, te je i Kosovo sada nezavisna drzava. Zivjela Bosna i Hercegovina.
Pa i treba da putuje vani i sklapa dogovore i lobije sa drzavnim funkcionerima. To je posao clana predsjednistva.
Nas najdrazi Zlatni Ljiljan!
@B0SNAVJECNA BiH je i muslimanska i pravoslavna i katolička...Bosna je bosanska sva!
U najturbulentnije vrijeme od 95-e Komsic je sa SDA usao ne kao sto je osnov i lijevih i desnih oraksa radi podjele funkcije nego iskljucivo da bi dao svoj politicki doprinos na drzavnom nivou sto je u vise primjera potvrdzeno i ne vrijede takva mizerna i providna podmetanja
Malo mu se osušilo grlo poslije govora pa će morati da potegne iz flaše. A onda počinju dešavanja s one strane uma. Osvanuće jadan Sejdo u avionu Tchetnik Airlines. Pošao za Brisel a osvanuo u Čikagu.
Bosnu su branili Srbi. ZAVNOBIH je bio skupstina koju je sacinjavalo vise od 80% srpskih delegata. Srbi su tim ZAVNOBIH-om velikodusno dali konstitutivnost Muslimanima i Hrvatima iako je velika vecina bila u ustasama. ZAVNOBIH-om je predsjedavao Vojislav Kecmanovic Djedo po kojem se zvala jedna ulica u Sarajevu. Muslimani su se Djedi oduzili cim su postali vlast. Izbrisali su ga iz istorije BiH kao da nikad nije postojao. A ni ta ulica vise ne nosi njegovo ime.
jeli Čović čestitao i održi neki govor.tako će njega održati na čelu HDZ-a.crknii!!!
@KupujemJabuke on ce 9. januara u Banja Luku kod svojih. Svakako je u komunizmu se pisao cirilicom i proglasavao Jugoslavenom. Obicno su Srbi bili Jugoslaveni u komunizmu ne bi me cudilo da je Dragan Covic Srbin po nacionalnosti. Ime i prezime su mu srpsko
Tuzno je da Dodik i ostali njemu slični više nisu za Zavnobih iako su mu preci 1943 svi odreda bili.. Taj dio krajine su 99% Srba bili u partizanima, dok je istok Bosne bio u (po)četnicima. Taki nam grah pao,. Sad su bosnje svi odreda za Nob, a Srbi protiv.. sve mrtvi interesi... Zato najbolje reći politici Zdraoo i udrii mujoo u tarabeeee heej
vidiš ti đe je on otišo i da otuda drži govor i šalje čestitke. preko bijela svijeta.Bravo naš dragi presedniče i živio i ti još dugo na čelu naše drage Šeher Bosne i Hercegovine.
U toj bosanskohercegovackoj zajebnici u Cikagu je sve go Hrvat. Da je drugacije predstavnik Hrvata bi odbio poziv. Kazu da ce poslije nastaviti turneju u Grudama, Stocu, Banjaluci i Prijedoru.
A sto dodo ne ide u čikago?
Je li itko živ pročitao ovo ili je bilo dovoljno živjela BiH i to je to..."naš zlatni ljiljan" kao u pjesmi "čoban tjera ovčice lakoj lane".... :-)
Svim gradjanima Bosne i Hercegovine , u zemlji i inostranstvu i svim prijateljima Bosne i Hercegovine: Sretan Dan državnosti – 25. novembar.
Kod nas se ne slavi više u zemlji BiH nego u izbjeglištvu i migraciji. A migranti u našoj zemlji ne mogu ništa slaviti, jer nemaju ni osnovne uslove za život. Ako to nije sramota.
Svim građanima Bosancima i Hercegovcima u domovini i svijetu želim sretan 25. novembar, Dan državnosti Bosne ❤ Hercegovine
@DvaMorica kako misliš u domovini i svijetu.. Očito ne znaš šta znači riječ domovina.
Da te volim, duša zna, draga moja BiH... Domovino, sretan ti Dan državnosti!!
Živi, al' u onoj stvari. Obični ublehaš koji nema nikakve vizije o budućnosti ove zemlje nego se hvata prošlosti, puca na emocije i uzima pare godina bez ikakvog rezultata. Da je normalna zemlja, radio bi kao revizor u grasu.
Selam Sejdo nemoj ograisati u tom gradu poznatom kao baza četničkih odreda,ili si možda zato i došao.. Ebo te Tito.