Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa malo je sto su pobjegli i tamo zaradili jos im dajte bespovratno pare ,sto ne date nezaposlenoj djeci ovde koja su u ratu rodjena a jos posla nemaju da pokrenu nesto.
A nedajte pare u ovu vukojebinu, pokradose Boga oca, sve zivo opljackase sto se opljackati moze, ova nazovi drzava je leglo mafije, kriminala, lopovluka, primitivizma i olosa iotpada ljudskog najgore vrste, zato jos jednom ne dajite pare ovamo ni za sta
Nema tu investicija dok od drzava ne stoji iza istih a ne politicke partije i nihova glasacka masinerija koja se finansira od istih. To vam je isto kao da bacite novac u vodu. Koliko se ovdje investicijai donacija izgubilo eheejjj, iz istih je proizaslo 90 + multimilionera. Kad vec investirate onda postavite uslove u suprotnom veca korist za drzavu je da donirate Hadzikadicu i njegovim Iskrama,bar ce covjek s tim nesto napraviti.
Hem su pobjegli hem rade za dobre pare gdje god da su (u odnosu na BiH)hem im jos po 50.000 bezpovratnih sredstava dajte,,,nidgdje seljacina sto izmisljaju da klepe donacije .
Ko bas ne zna sta ce sa parama moze ulagati u rupu bez dna. Mog burazera je ohladilo pitanje na salteru "A gdje sam u svemu tome ja?"
ma kakva dijaspora,ako su pametni nikad vise ni spomenut ovaj cirkus ovdje,blago njima sto su se izvukli odavde,tesko nama koji ceznemo da odemo a neznamo kako.