Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav dan nezavisnosti kada ste protektorat. Cudna neka nezavisnost. Ko oni na plantazi pamuka.
Nezavisni ste od razuma.
Together we are Bosnia and Herzegovine "........ja ja .....iz dijaspore
Nastavak takmičenja tri jadna primitivna plemena u nastojanju ko će više doprinijeti na bržoj propasti BiH u punom jeku . Ajmo glupani brzo za tastature pa pljujte po onim drugima sa kojima bi inaćr ko fol trebali zajedno živjeti . Definitivno , sami sebi betonirali odrednicu glupi Bosanac .
Ti ljudi su NAPUSTILI BiH iz njima znanih razloga, znači opredijelili su se da ovdje ne žive...to je dovoljno da se posumnja u istinski patriotizam istih....lako je tuđim k..... gloginje mlatit!
Bakir se uplasio za svoj dzep, svoju vlast, za polozaj lazne doktorice pa krenuo po Evropi. Medjutim, raja vani zna ko sta radi u BiH i vecina kaze, da odu Bakir, Dodik i Covic svi bismo htjeli ulagati u BiH i vremenom natrag. Dijaspora izdrzava BiH !!! Samo u prosloj godini, uprkos pandemiji, dijaspora poslala 2,5 milijarde !!!!! i to sto se vidi na papiru. A ono u kesu sto se daje familiji, to je otprilike jos toliko!!!
Pozdrav iz Minhena sa njemačkom šarom.
De bga vam okanite se nas i nase zemlje. Otisli ste, neka vam je sa srecom, samo nam nemojte sad krojiti sudbinu iz drugih drzava. Sikter.
RBiH❤
Nema bolje i ljepse zemlje od Bosne i Hercegovine...i sa najvecom korupcijom i nacionalizmom određenih tzv.elemenata u drustvu...
i u pravu si....nema bolje i ljepse zemlje od BiH....samo ovce to ne vide
dijaspora je i kada je bilo najteze pa i u ratu pokazala veliki patriotizam i hrabrost...kao bivsi diverzant i tri puta ranjavani rvi...tacno me stid njihove hrabrosti i koja sam ja pi4kica...
hahahahahah kupuju kartu za sarajevo iz memingena, da poboljasju ryan air