Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet se samo pljuje po dijaspori, te vaki su naki su, sve se ismijavaju dijaspori. ali cinjenica je da dijaspora najvise ulaze u BiH, svake kodine vise para nego ti izabrani politicari. cinjenice je da i dijaspora uspara para popravcima auta, zuba itd... ali mora se i bit svjesno ne bude li vise dijaspore koja ulaze te pare u BiH, da ce biti dosta teza situacija za privatnike... doduse moce se ljeti lakse dobit termin kod zubara!
Svi predjose u Njemacku pa i hodze da i oni dzeparc poprave..
Baden-Winterberg???😂 Ali zasto ja to uvijek vidim? Majko moja mila. De me opet blokirajte da vas vise ne citam.
Samo brisi komentare klixu, istina je da njemac u Americi nemoze vise voljeti Njemacku od onog koji zivi u Njemackoj
Tako i treba. Svi trebamo otići iz ove nazovi u Njemačku. Kakav prvi mart, kakvi bakrači. Samo što ne treba se nikad vratit niti pitat za ovaj shupak civilizacije
@past-tense Bitno je da si ponosan domovine nema veze gdje se zivi..Svake godine se dolazi i donosi velike pare i salju se i gradi se ta ista Bosna..Podatke imaju nelazu koliko para svake godine u Bosni stize iz dijaspore..
Najveći poklon građanima BiH za dan državnosti je što mogu da idu da rede i žeive u Njemačkoj i tamo slave državne praznike. Ovde nemaju od čega, osim Bakira i Želje i onima koji oni dadnu.