Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ćemo na krilima ovakvih normalnih ljudi svi mi u zemljama bivše Juge dočekati bolje sutra. Bravo momak !
Dio prosvjednika okupljenih na stepenicama ispred parlamenta koji pripada desničarskoj frakciji skandira Ratku Mladiću i uzvikuje "Srebrenica nije genocid."   
@ZmajOdBosnae zato ovaj momak se krio dok je ovo slikao nedo Bog da su ga vidjeli oni sa slikama Draze i Velike Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako sam se i ja u Bijeljini pravio pametan i otvarao oči narodu pa mi razbiše sva stakla na autu davne 1999. godine. Nije teško biti čovjek, ali kad si okružen majmunima onda zna da košta debelo. Al' izvukla se živa glava, to je najbitnije. I danas me zovu "Alijin srbin". Vladanu svaka čast, za ovo trebaju i muda i obraz. Lakše je sad nego prije 20 godina, ali ne značajno.
Svaka cast👍
Zanima me sta ce sutra staviti kad bude pomen u Kravici?
Muda ko planina, a ljudina jos veca.
Neki Bosnjak
alo u cemu je problem znamo da je uzvikivano svasta islo je na N1 uzivo sve, ovaj clanak je o ovom mangupu, sto ga ne pohvalite
Pohapsiti sve koji.se.okupljaju u bgd I srebrenici I tacka.Namjerno sirenje smrtonosnog virusa iz politickih razloga
Jedan od 100 hiljada, dok svaki drugi Ratko Mladic uzvikuje i nosi majice sa Drazinim likom, sto je uredu sa aspekta Srba, meni su smjesnije Bosnje sto im smeta to, pa sta koji ku*ac vise Bosnjaci hoce, umjesto da pouku izvuku, svake godine malo cvijet okacim na sebe i mislim to ce me od drugog genocida sprijeciti, ne ide to tako moji Bosnjaci, sa tim se zivi svaki dan, a ne jednom godisnje.
OPROSTA I ZABORAVA NEMA!!!!!!
Zasto klix ne podijeli vijest kada 1000 demonstranata pjeva cetnicke pjesme o Drazi i slicnima sa kokardama na glavi???
vlado hos na pivu
Svaka cast svakom srbinu koji to kaze, taj je covjek prije svega a covjeka ne mozes mrziti niti ga stigmatizirati, mozes ga samo voljeti.
Ovo je samo pokazatelj da ne treba generalizovati...
RAZLIKA IZMEDJU SRBINA I CETNIKA, STETA STO JE U SRBIJI 94% CETNIKA
Hahahaha Je li ovo neka zajebancija,pa ovi demonstranti su veci cet.ici od.Vucica,Bosnjaci dodite pameti majka mu stara...