Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je izjavio Visoki predstavnik za Federaciju BiH-Bošnjake 16.1.2023.gofine "Schmidt: 9. januar 2024. godine se u tom okviru i na taj način neće dogoditi".. Frc...
Ko jos OHR i tog Njemacko govno uzima za ozbiljno ....uzdaj se u`se i u svije kljuse!
Svaka čast,, Čoviću ne smetaju zločini i progon koji su izvršeni nad hrvatima od strane četnika,postao je veći srbin od Dodika
Zaboravio si Ahmice i logore smrti za srbe i bosnjake po Hb
Izbija nacionalizam iz tebe "muslimanska Armija BIH", u kojoj su bili Jovan Divjak, Željko Komšić i hiljade drugih patriota drugih vjera, kao i onih koji su ateisti. Jedina strana koja nije okaljala obraz(osim par pojedinačnih slučajeva koji su za osudu).
kod Buhinih kuća armija BiH je napala HVO nije mogla napasti civile jer su civili bili iza dobro utvrđenih linija. To je bilo u jeku rata kad je na toj liniji vladala mrtva straza. E sad ne znam detalje da li je stradao koji civil kad je linija probijena, ali namjera akcije nije bilo ubijanje civila nego proboj linija.
Ja kao Hrvat osudujem svaki zlocin nebitno o broju pripadnika moga naroda prema drugima a isto tako pozivam sve koji ovde baljezgaju i brane tzv svoje i svoj zlocin opravdavaju tudim da isto tako osude...Ti su mi još gori nego zločinci
hajmo vako cvitanoviću, da stavimo na sto, kolko je to vojska 3 puta brojnijeg naroda ubila hrvatskih civila, a kolko je to vojska 3 puta manje brojnijeg naroda ubila bošnjačkih civila. da slovom i brojem vidimo ko je to i kolko puta napravio veći zločin prema onom drugom. u redu, sve su žrtve jednake, al da vidimo koji je narod veći zločinac/krvolok.
Iznenadio bi se da ste vi više civila ubili,a imali 2000-3000 više vojnih gubitaka. Sve se da provjeriti.Ne znam zašto vaši skrivaju?Malo skrivate svoje po Turskoj,malo ih tamanite. Malo su bolesni pa im se ne može suditi.
TREBAS CVITANOVICU KADA PRICAS O ZLOCINU U BUHINOM SELU kod viteza STO JE ARMIJA URADILA ONDA KADA SI TAKO BORBEN I PRAVICAN TREBA ODMAH I AHMICE KOD VITEZA ISTO SPOMENES STO JE HRVATSKA VOJSKA NAPRAVA UZASNI ZLOCIN NAD NAD DJECOM I NEJACI MLADOM DJECICOM I ZENAMA TO JE SVE UZAS I JEDNE I DRUGE STRANE ALI NEMOJ JEDNE OPTUZIVATI A DRUGE SVOJE PRECUTIS
Gusti grab,Šušanj,Dusina sve prije Ahmica,a isti dan Trusina. Niste dopustili ulaz Unproforu u Trusinu. Uzdol,Doljani,Grabovica...Ubijanje žena,stajaća,djece i bacanje u Neretvu.Ubijanje zarobljenika u Bugojnu i premještanje tijela po Rostovu i stavljanje zarobljenika u Križančevu i zabrana razmjene 2 mjeseca.
Ja ne procitah sta je imao reci o 9.1.!?
Lgbt parada =9 januara
Tako je Cvitanovicu, i ja vjerujem koliko god da smo ratovali jedni protiv drugih, nista se ne moze mjeriti sa zlom koje su srbi uradili bosnjacima i hrvatima od sao krajine i skoro cijele BiH, Vukovar i druga mjesta u RH, Srebrenica ubiti preko 8000 ljudi i prekopavati u sekundarne grobnice, voditi 13 godisnju curicu dijete uzduz srpske linije gdje su je masovno silovali vojnici mjesecima, prodali je kasnije u C. Goru nekom cetniku i od tada joj se gubi svaki trag, Srbi su zivotinje!
@HasimKucuk.Bas sam kontao to napisati.Da nedao bog pocne rat ti isti Hrvatibi stali na stranu Srba.
Sada sigurno ne bi to uradili, jer tada su bili zavedeni drugom politikom(losom) i desio se sukob koji nisu htjeli kao ni mi, ja sam licno razgovarao sa nastavnicom pokoj joj dusi sad, koja je tada otisla da zivi u Dubrovnik jer nije mogla trpjeti i gledati razvaljen suzivot, kaze da se nagledala i naslusala nepravde i svega i da se nikad ne bi mogla vratiti, otisli bi mnogi, mnogi nisu imali priliku, tada sam slusao istinu koja se desavala i bilo mi je dovoljno za mnoge stvari da shvatim
sreca pa ste vi nevini cvitanovicu
Ne dipr.Podguzna Čovićeva Muho. Čović je priznao 9.jan....a ti šupljiraš...Čović je legalizirao ubijanje u raseljavanje Hrvata.
Lik bitan kao semafor u Teočaku.
Buhine kuce su vojni fijasko hrvatske vojske. 29 hrvatskih vojnika je tada stradalo. Samo pomoc francuskog bataljona im je pomogao da budu svi zarobljeni ili pobijeni. Laz je da su stradali civili.