Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oca oslobodit, pohapsit/smijenit lokalnu vlast jer nije ranije rijesila problem siledzije
Kamo srece da je otac bio pod alkoholom ne bi ni dana lezao u zatvoru a ovako ce dobiti 3 godine bez obzira sto je se branio ovaj manijak nije imao oruzje pa ce stari da lezi u zatvoru.
Oca u zatvor dozivotno jer to je porodicni problem sto nije svoju djevojcicu odgojio, mala mezimica je opasna kurvica bila i ostala ona ih je unistila,
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Covjek branio kcerku od napasnika! I ja bi isto tako zastitio svoje djete!
Policija stiti. Nije divlji zapad da uzme stvar u svoje ruke
Policija slabo radi, čast izuzetcima. Uglavnom su pajdaši sa lokalnim kabadahijama, piju kafe u njihovim kafićima i ne diraju ih, učestvuju u narko talovima, korumpirani gadovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svako bi zastitio svoje dijete
Raduje me jedna istinaaa, iz KPD-a vratit' ću se jaaa..
E moja Sejla, trebas ga mrtvog ljubiti sto je prije svega od tebe napravio zenu i kol'ko toliko ti oprao obraz, a i otac ti isto tako treba mu se klanjati sto te ozenio takvu kakva jesi jer znas i sama da niko drugi nikad ne bi. Eto ti sad sta si uradila, a sigurno je to da ga oplakujes i jos dugo ces! Bazane rahmet ti dusi!
Ruka mu se pozlatila !!!
Pričate svi gluposti, znam Aldina, onako jest bio frajer i problem od mali nogu, ali našao je curu kurvu, koja se j****a sa kim stigne a lafo da on ne zna. Ima još pričica za nju koje kruže ali ne bitno sada. Žao mi je oca koji će dobiti zatvorsku kaznu pa možda čak i 10-ak godina, jer ga je ubio kao pseto u pola grada, pred stotine ljudi u Živinicama, bio petak, izlazna večer. Žao mi je znači oca koji jednostavno u tom momentu sigurno bio u panici pa izvukao pištolj na njega. Jednostavno šta god napravio Aldin nije zaslužio da ode na ovaj način.
Treba neko i pod zemlju. Možda da mu "raja" podigne kakav smekerski, ono na, frajerski nišan.
love mj nije zasluzio da ode na ovaj nacin slazem se sa tobom u potpunosti jer je trebao biti ubijen ko pseto 2010 kada je silovao onu retardiranu curicu i nije trebao biti ubijen iz pistolja nego objesen na trgu za djelo koje je napravio
e sad neka se kurci u tabutu.,majmun
policija nije nadlezna da se mijesa u porodicne odnose. ako je bilo prijetnji, policija i dalje nista ne moze... dok se nesto konkretno ne desi kako bi se rijeci mogle ozbiljno prihvatiti...gradjani moraju da samo prave svoje zakone
Žao mi oca što ce sad morati odlezat zbog ovog djubreta i kcerke glupace. Ove zene sto se loze na kriminalce nece da slusaju roditelje, misle da one mogu upravljati sa mangupom i da ce se on zbog njih smiriti, a onda kad bude belaj zovu oca i braću da ih štite i da žrtvuju svoje zivote zbog njihove gluposti. Kad su tako glupe i nece da slusaju roditelje onda zasluzuju te batine, ne treba da miješaju nikoga neka rješavaju to kako znaju, ko ih jebbe kad su glupe.
SAMODOBRANA, PUSTITE COVJEKA. BRANIO KCERKU!
Vidi se na slici da je "pošten, fin i školovan momak", svaka čast nek ga je rokno...
UNIŠTITE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
svaka cast neka ga je ubio samo trebo ga je isjeci sigiricom i razbacati svinjama da jedu
Kako lijepa vijest,pravda je spora ali stiže.Gospodin Bukvic je heroj,nebitno ko mu je i kakva kcerka! Bog ga poslao da bi ovo smeće platilo za ono sto je uradilo nevinom bicu 2010-te. Nadam se da ce kazna uskoro stici i ostalu 9-oricu i zalim sto ona silovana djevojcica nije imala isto tako nekog ko ce je zastiti ili osvetiti. http://www.hercegovina.info/vijesti/vijesti/crna-kronika/osudjeni-silovatelji-maloljetnice-u-zivinicama
sto ne mogu supljih komentara... niko ne pita staje sa tom "finom" kcerkom koja je sve zakuvala??? zasto se udavala za siledziju??? i nije to samo ovaj slucaj... danas ce svaka djevojka prije izabrati nekog opasnog momka sa bijesnim autom koji ce je svaki dan maltretirati, nego finog, kulturnog, mirnog decka sa fakultetom..
Kad fini imaju dno od tegle na očima, savijenu kičmu i ne znaju turiti kako valja. A uz to hoće i da im ljepotice same prilaze. I sa fakultetima imaš svakakvih likova. Ja ih barem 30 znam koji nisu svi svoji.
Ubio bi ja ovog cobana i da je nije maltretirao...bravo babuka