Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kako se može raditi i živjeti skupa, u talu!!! Ševal i Valentina, špicoka!!
@Idol. U kriminalu se, najzad, ujediniše proleteri.
U ratu se skupa kralo u miru samo nastavak....
Eee, kad niste zekjat uplacivali u stranku. Drugi put pametnije to...
kao npr. HIFA koja je dobila i dobija najbolje lokacije u Sarajevu ali i u BiH. Al' zato se sjedi u prvim redovima stranke a finansira ''djelovanje stranke''...
Eh da je DRZAVE pa da u Sarajevu, gdje je OSINJE GNIJEZDO KORUPCIJE, pohapse kvarne "inspektore" i njihove sefove koji odredjuju koga ne kontrolisati a na koga se okomiti!!!
Svi inspektori su ist pa to i djeca znaju...
Uhapšeni 2016., 3 godine zatvora, dakle odradili već svoju kaznu.
a šta ako su se branili sa slobode ?!
Nije Delic "osudjen" nego"osudjena" jer se radi o osobi zenskog pola!! E moji neobrazovani !! Jeli iz Travnika ili S.Mosta, ili je pak iz Kiseljaka!?
tope jedan Ševal Delić M, Valentina Ž
Vise dobili oni nego lik iz mog grada koji je pokusao ubiti covjeka (gotovo 20 uboda nozem), on je dobio godinu i po i vise je bio kod kuce nego u zatvoru, stalno neki dopust. To samo kod nas ima, smijesno male kazne za okrutne zlocine i dopust dok si u zatvoru.
Svugdje sude bagru, samo ba USK do godinu dana, kasnije plate zatvor. Direktor USŠ priznao, nagodio se i ništa.
Stvarno nigdje nisam vidio većih klošara i klošarkih nego u ovoj Zenici
Ovi iz manjina, maltene svi na budzetu zbog apartheid Daytonske Bosne, a maltene svi korumpirani do bola?
I ubiše se u kukanju, pogotovo majorizirani
Na zalost jos jedan los primjer SDA pa onda SDP stranackog utjecaja. Ko ih postavi mora da ubere harac, hajte malo u sarajevo vi koji ste ih uhvatili na djelu pa precesljajte ove nase Administracije i stranacka Zaposljavanja, blago cete se iznenadit. SDA na prvom mjestu po broju zaposlenja, nakon njih ide SDP, pa Narod i pravda, i ostali nebitni Nasa stranka jer su vecinom privatnici.
kazu necemo vise, e vala i necete
@dje_nana to onaj pqpqk hodza ?
Sram te bilo Sevala! Da ti se ovako slika povlaci po novinama sa belenzucima na rukama! Majka i babo ti se prevrcu u mezaru!
ne mogu uhljebi ni rekete pucat...a da ne daju tal maticnoj stranci...