Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe Njonjo pod kajase ponovo...hahah
trebao je u teretni voz uskočit, tad ga nebi nikad našli
Vratija se Sime...
A ja kontam fataju nekog kabadahiju ili trostrukog ubicu kad tamo nesretni Njonjo koji se sakrio u haustor. Pa u tim haustrima u Lonđi ima deset puta gorih od Nonje pa nisu u prdekani.
Autentični narodni zahtjevi u susjednoj BiH nedavno su se utopili u moru međusobno suprotstavljenih nacionalizma i infiltriranih agendi, a progresivne i revolucionarne poruke ugušene su u još dosad neviđenoj medijskoj histeriji i kampanji koja je upravo nacionalnim faktorima razbila stv aranje otpora već u samim počecima.
Zenička policija uhapsila odbjeglog Burekovića u haustoru zgrade GDJE JE JEO BUREK.
Jaka policija, covjek svezan , zbrise iz auta, us njima u planinu nek cuvaju ovce!!!Dzaba dobivaju placu!
Koji kreten. Trebao odležati do kraja godine a sad će kaznu dobro produžiti zbog bježanja.
igrali se malo policajaca i lopova
Od toliko suma,on u zgradu
e jest ti bio plan tikvenikovicu...
kokošar neki, čuj u haustouru se skrivao..ccc
ko bi reko čuda da se dese
Šta ga vozite ? Ubiti govedo i baciti na odlagalište iza željezare !!!
ITS FRIDAY BITCHES LET GET NASTY TONIGHT
Fuck yeah hahahahahha 🍻😎
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan poropustimo bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu tim iz pcgroup (PCG.ba) su nam olakšati putem internet portala www.SPOTED.ba.koji nam daje drugu priliku za to. Posjetite nas i lajkuj te našu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
koje je ovo ponizenje za nasu policiju , frajer ih izlevatio ko malu djecu