Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad već niko ne zna poredati te kocke, zalijte sve asfaltom, i riješen problem. Ako i asfalt neko zna izravnati...
Ovo je mila majka - glavni trg koji obrubljuju opstina. MUP, Tuzilastvo i pozoriste je Galipolje za ovo
U Evropi bi mogla uzet dobre pare za ovo
u Evropi bi vec 1996 mnogi bili u KPD Zenica zbog kriminalne privatizacije
mogla bi da nije vjerovatno gledala u mobitel i zapela..
Fujdo, samo milece mjeri šta ce gdje napraviti🤦. Aaaa jos nije evo 6.godina nista napravio. SeljAk, prođeš li ikad čaršijom da vidiš na šta izgleda.
Dok ne počnu tužbe objektima i gradovima gdje nije sve po propisu, biće ovoga.
Samo da se zna da je tu ulicu poplocao Huso Smajlovic. Almy i ITC su kupili kajmak, basnoslovne sume su uzimane na lose uradjenim poslovima. Zenica je doslovno unistena, narod se msocno iseljava. O tome niko ne govori. Skole su poluprazne.
ovo kad ti se desi u Americi ili bilo gdje na zapadu dobijes od grada milionsku odstetu i plus pokriju sve lijecnicke troskove. Tako je kad imas uredjenu,pravnu drzavu,a vi opet glasajte samo za nacionalisticke stranke,brojanje krvnih zrnaca i samo u inat onom drugom i hodajte po blatu,ne bitno koja strana vazi za sve
Vratite Zenici fabrike pa ce bit selameta oko zgrada.Dobro ste ikako zivi kakva vas je respiratorna hobotnica bez diploma vodila od 1995
Zenica je srce Srbije
Hvala Smajloviću idiotu koji je ove kocke stavio u pješačku zonu, kao i one pored Bosanke...samo za padati i dobijati povrede. al zna se koja je firma redovno tendere dobijala, eeee. hvala hvala
J.b ti Smajlović mamu glupu.
Nadam se da će tužit grad...
Jesu ovi pločnici baš nezgodni, tačno kao tempirana bomba poslije kiše kad staneš..
Kaze Dofu..ovo je cetvrti grad u drzavi...i zapnes na polomljenu plocu u po grada..cetvrtog u drzavi
Bile su bolje ploče od ovih ranije, al neko se ugradio. Stalno se to popravlja i uzima lova.
Kako bi ih u Njemackoj "oderala" za ovo...I praunucima bi ostalo.
Zenici je svanulo, a kad ce vama?
Otisla SDA, i dalje kajmak kupe oni koji su ga uz SDA kupili, a seljak me ubjedjuje da mi je dovoljno dobro sto nije SDA.
I kanite se jednoumlja, citajte, mislite. Fudo je potpisao kredit od Arapa za gradsku magistralu, a onda izbore dobio na pricu kako nas je zaduzila bivso vlost. Celik gori nego sto je bio, smece se ne odvozi, kerovi na ulicama, zeps se ugasio, i dalje narod ode vani, ali ako primjetis to onda si termit i hobotnica. Vjerujem da jadnici ne znaju ni o kojim se zivotinjama radi. Necu SDA, ali necu ni bivsu i jos goru SDA.