Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dno sa podrumom
@bulevar , e moj bulevaru , dobar si ti čovjek ali ti nije lahko tako mi Boga , neka ti je Bog u pomoći koliko god , ma koliko ti bio bolestan i pun mržnje. Nek ti je samo dragi Bog u pomoći.
I onda babo od Dzenana Memica ocekuje da se uhvate prave ubice njegovog sina.Onda roditelji Selme i Edite ocekuju pravednu kaznu za onog bilmeza Sefica. I onda roditelji od Have ocekuju da se nadje onaj koji je stavarno pregazio. Onda Lanina Majka ocekuje da se nadje kamenjarski srbin koji je ubio. Ko hoce pravdu, neka je uzme u svoje ruke, ko nema m_da, neka suti.Ovdje se zrtva dva puta ubija.
Mene zovu u sud dug HT eronet 24KM
Sramota..pa,imate li vi majku-sestru? Fuj..
Naravno, neće biti protesta u Zenici
Ma odlično, a meni šalju kazne za to što prekoračim brzinu za 5 ili 10 više nego što je dozvoljeno! Valjda će biti "tolerantniji" kad nekog pokupim sa ceste!? Bogo moj tuge!
DE NAPIŠITE ODMAH I KO MU JE BABO
JBM TE DRŽAVO!
Pusten na slobodu ili pusten da se brani sa slobode? Ovo se isto cesto desi na zapadu EU.
Ali od kako je dosao novi direktor u Zenicu sve se popravilo, fina hrana, mozes trenirat. Ma redzo mi je ko otac, eto. Vidis kako je on na mjestu direktora i jesen je ljepsa nije ono sumorna i tmurna nego suncana :) :)
Kazem ja fino, dok SIPA ne pocne upadati u sudove i tuzilastva, nema nama hajra
SRAMNO, sigurno je neko nekoga dobro POCASTIO , FUJ!
Protesti, isto ko u Hrvatskoj
BIH.... Rupa bez dna
Mladic samo popunjava biografiju da bi bolje kotirao u SDA
zasto neizadjete na proteste??? samo laprdate po klixu.
@Hercegovac_do_groba A zašto bi izašli, lakše je pasoš u ruke i u zemlju gdje su prije 50 godina ljudi spaljivali ulice na protestima da im se zemlja dovede u red. Imamo toliko nezaposlenih koji sjede po kafićima i žele da idu vani, neka ustanu, izađu na proteste, učine ovu zemlju boljom za one koji rade i neka onda idu vani....
SDA demokratija!
mito, korupcija, sve to funkcionise u ovoj "drzavi"