Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu se nikad ozenit
@thea Brate al ti lupas,skroz,dogovarati se da imas djecu,djeca nisu dogovori to je trenutak u zivotu u vezi izmedu dvoje ljudi(ne majmuna)koje ih poveze jos jace,propagiras budalastine ovde.Preispitaj se malo.
@DANGUBIM ma pusti ih, nit hebu nit imaju cure nit znaju šta je ljubav.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ako je to ovaj scenarij. Zamišljam kako im je bilo kad su se u mladosti prvi put vidjeli, zaljubili, nakon toga brak, djeca.. toliko toga prošli zajedno.. dijelili i dobro i zlo.. Šta ti je život. I onda na kraju ovako završe. Tuga.
Suza blizu guzice u malo žešćoj verziji
i haj' se ti zeni
kaze poslovica brak je jedini rat u kojem spavas zajedno sa neprijateljom
Rodjen sam i zivim u ovoj mahali i svi su voljeli ovog covjeka, sta je glupaci bilo pa da ovo uradi niko ne zna
@thea Ma da, mora da je zasluzio jer je muskarac. A sjecam se dobro, nedavno je bio clanak gdje je bio obrnut slucaj, gdje je muz izbo zenu, gdje si zapjenila bila kako niko nema pravo da nikoga ubije bez obzira sta da uradi. Sada, vidim trazis opravdanje za ovu doticnu gospodju. Zeno draga, oboljela si od mrznje i licemjerja...
zao mi Joseta-Seje legenda bio dobar covjek,gradski lik,konobar u p.princeva,pametan covjek jest volio popiti...nedo bog nikome
Mene moja da rokne sigurno ne bi dzaba ali ipak zao mi čovjeka.
Narkomanska posla nema šta drugo da bude..
Gasi zicaru vidis da je ukleta
E ko je sada za Istanbulsku konvenciju😉😧😂
ova bas bukvalno shvatila istanbulsku konvenciju, i onaj dio o kaznjavanju
Sve ti je to ba nedostatak sexa
ne'am žene, a u slučaju ženidbe prodajem nožOve
Vrijeme je da se krene u formiranje sigurnih kuća za muškarce, kao žrtve psihološkog, ali i fizičkog zlostavljanja u porodici. Socijalni radnici su uglavnom žene feministice koje u svemu prednost daju ženama i ne priznaju psihološko maltretiranje, uskraćivanje seksa radi iznude, maltretiranja i omalovažavanja muškaraca od strane žena, koje muževe maltretiraju i ljubavničkim vezama i svim vidovima zlostavljanja i iskorištqavanja.
Malo je BiH javnosti poznato da se već u mnogim zemljama svijeta formiraju pokreti za ravnopravnost muškaraca. U Sarajevu je enorman broj neudatih djevojaka koje su žrtve raznoraznih feminističkih postulata koji gotovo javno podržavaju pritisak na dječake i muškarce koje se feminizira i od malih nogu plaši ženskim pravima. Momci ne prilaze curama u strahu da ne pogriješe prema ukorijenjenom vaspitanju o ženskoj supremaciji.
J... tog muškarca kojem je potrebna sigurna kuća sa ga zaštiti od žene... Nek odmah obuće suknjicu i nek objesi se takav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa dokle je doslo vise se ni zena ne smije marisat :D
Ma ko to vise i radi,da tuce zenu,sta je imam tuci,al ako kazem nemoj gospodo zategnuti guz i uslikati se i staviti na instagram,de nemoj,ako tebe nije sramota mene jest.