Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se dugo samo melja po ovom tunelu. Koja je ovo nesposobnost u pm
@naftalin Taman covjek pomisli ne mozemo se nize srozat, kad ono iznenade te svojom genijalnoscu za nesposobnost jos vise...
@naftalin Zastoj i blokade a svaki dan rade po 2-3 radnika u tunelu!!!Pa dovedi 50 radnika u 3 smene da se to završi što prije.Izvođač iz Širokog Brijega bio najpovoljni sa 3 radnika!!!SRAMOTA.Zenico stidi se ko ti ugovara poslove!!!!
Ma ja. Čuj imati ventilaciju. Ta nismo ludi 🤪
@Cicibann Mozgu, tunel se proširuje, prave se izlazi i pravi se ventilacija
najgluplji ljudi žive u BiH
Hering se zaebava...
Daljina, dim i prasina..........
Ova Nemila zivne kad je na magistrali obustava 😂
Nedo bog da neko vidi ovaj sataraš od organizacije i posla.
KamikazaHamid: SDA Botino,da si ikada izasao iz svog vilajeta i prošao kroz ovaj Tunel užasa -vidio bi da je Dodik napraviio najmoderniji autoput od Doboja di Gradiške
"Lepa sela lepo gore" I bez komšijskih barikada Tunel Vranduk jedini ulaz u glavni grad -zaglavljen mjesecima , e moj narode : Stoko na putu do klaonice !
Eka proso s motorom, sve zagadio :-)