Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko u Sarajevu svaki privatnik plaća nekom reket. A oni veći plaćaju načelnicima i ministrima.
Nije malo što nam privatna preduzeća jedva opstaju od silnih nameta i diskriminacije još ih i baksuzi čerupaju. Ne znam ko su veće štetočine po državu,ovi kriminalci ili oni uglađeni što sjede u državnim foteljama
IZNUDE, KAMATARENJE, TRGOVINA LJUDIMA, KAZNJAVATI NAJVECIM KAZNAMA I TO RADNOG ZATVORA, BEZ PRAVA NA POMILOVANJE. IDEMO 30 GODINA! KAZNI IH PAR, ISKORIJENITI CES SVE TO!
Klosari kockastih glava hoce otimat
Kockoglavi su i napravili ovakvu nakaradnu drzavu...kaze jedan "Nek je moj na vlasti pa nek hljeba nemam jesti"
Reketaši su najveći rak društva nakon političara.
Hilmija opet napada
U Tuzli penzioner sasu rafal u kamatara
Sad ce se dio od pola miliona preliti advokatima i za mito tuziocima i sudijama. Tako je sa kamatarima i dilerima, osude ih par mjeseci i puste da opet rade isto. Tehnicki gledano svi rade zajedno.
Ono bi iznudilo pola miliona maraka, ne bi ni znao šta će s njima.
ma streljat gofna -pod hitno uvesti smrtnu kaznu pa ce buduci krimosi morat debelo razmisliti hoce li nekog reketirati ili pljackati -sto je glup posten covjek koji se shjeba radeci posteno ,hajmo onda svi pljackati pa ocito je tako lakse
Niko se nije obogatio radeci od 8 do 16 sati
niti ce se obogatiti
Kako ih zarditi posteno po milijona maraka , da ostane cisto na racunu pored svi dazbina . Nekmi neko kaze ali iskreno.????
pitaj fadila i njegovu kcerku -on zna tajnu
prvo načelo nepismenosti ispunjavaš...vidi još šta ti nedostaje i nemoj da brineš :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garant su Fadilovu imovinu napali
Koliko je onda žrtva teška s markama ?
MINIMALNO 30 GODINA ZATVORA! OVAKVE OVE IZNUDE, KAMATARENJE, TRGOVINA LJUDIMA, KAZNJAVATI NAJVECIM KAZNAMA I TO RADNOG ZATVORA, BEZ PRAVO NA POMILOVANJE. IDEMO 30 GODINA!
I treba
Ja cu opet reci !! Kosače Kotromanići i Mehmet Fatih
@Selma MOZE NARAVNO! Daj neki walter mejl!
Kakav walter mejl narkomanu? Daj ti adresu