Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što vide da ubice niko ne hapsi, a ako slučajno i uhapse, za ubistvo se dobije 7 godina
Zato sto je jeftino i lako nabaviti oruzje bilo gdje u Sarajevu i policija veze nema odmah da vam kazem nego su debili koji su pucali na onog momka to uradili bez fantomki gdje su ih kamere snimile i tako su ih nasli inace ih nikada nebi uhvatili.
Sa dobrim ponasannem nakon dvije slobodan
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zbog kriminalnih veza, nesposobnosti pa i tolerancije i korupcije lokalnog krivosudja i policije a ponajvise tuzilastva!
Drugim riječima, ova zemlja je raj za kriminalce svih provinijencija, ukljucujuci one državne i partijske!
Sarajevo propada, gaženje pješaka, ubistva, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, zimi zagadjenost zraka, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, neizgrađena pruga, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlada KS.
Mora pasti 50 dilera biti namjesteno da bi se opro jedan smrk i dokazalo da tuzilastvo radi nesto a isto korumpirano i involvirano u sve narko poslove 50 puta pet god 250 godina
Vazno je da nam Steta pere mozgove oko tramvaja, tu se skrece paznja
Kriminal divlja u Sarajevu, djecu nam gaze po ulicama, likovi poput Šmrka puštaju se na slobodu, a uz to i prostitucija i građevinska mafija.
Ovo nažalost samo oslikava situaciju u društvu. Najveći problem je podijeljenost nadležnosti između RS i FBIH i to kriminalci iskorištavaju. Urediti zakone i njihovu primjenu, reformisati sudstvo, pa onda osposobiti policiju da djeluje u ovakvim situacijama. Svi znamo da policija i nekako radi svoj posao ali to sve padne u vodu kada Tužilaštvo preuzme stvari u svoje ruke i jednostavno oslobodi kriminalce pod raznoraznim izgovorima.
pa do afrike nema mjesta sa nesposobnijom i korumpiranijom policijom i pravosudjem. Eldorado za kriminace i rodjene sarajlije
Bosna je leglo kriminala i korupcije sve se može ako imaš dovoljno para u bosni samo običan građanin pati, političari i kriminalci uživaju
Pa kada smo siguran grad. Za njih.
Slabo je ubica u BiH dobilo maksimalnu zatvorsku presudu od 40 godina. Za novac umjesto 20 godina za ubistvo se dobije 7 godina poslje 4 godine primjerno vladanje ponovo ste na ulici. Da vidim ko će u Švedskoj dobiti zatvorsku kaznu za ubistvo 7 godina a nakon 4 godine ponovo na slobodi.
Jer u Sarajevu mogu sve, sigurni su od policije. Ove zadnje je OSA locirala, a MUP RS u suradnji sa Svedskom policijom pohapsio. I MUP KS je istina obavio znacajan posao, preuzeo ih je od policije sa Pala i Sokoca i dovezao do tuziteljstva. Nije glamurozno, ali mora netko i to obaviti.
Zato sto ima puno koruptivnih I finih političara
Zato sto je Sarajevo leglo kriminala očigledno.I znaju da se ovde zakon ne provodi.Radi ko sta oće.
Zato što u Sarajevu vlada bezvlašče kao i u ostatku BiH dok je Policija pa kladionicama i buregđinicama možeš raditi šta želiš.
Sigurnosna situacija je takva da čak i članovi vladajuće koalicije hodaju s pištoljem, kao što je Konaković koji je sam izjavio da hoda ulicama naorużan, jer NIP-ov i Konakovićev ministar unutrašnjih poslova ne radi svoj posao. Nihad UK nema nikakvu sigurnosnu politiku što ohrabruje kriminalce i ubice da čine zlodjela, a u isto vrijeme građani Sarajeva žive u strahu za imovinu i živote, kako svoje tako i svoje porodice. OSTAVKA VLADE koja je nesposobna je bila jedino rješenje.
Jeftina hrana a voda besplatna.
Normalan narod sve zna zašto se ovo dešava i vide da ovdje nema nikakvog zakona i reda. I onda se nađu pametnjakovići i kažu pa dešava se to i Londonu i Berlinu i Njujorku. A Sarajevo sa Vogošćom , Ilijašem i Hadžićima ima oko 400 000 stanovnika i to po zadnjem popisu iz 2013 godine. A London preko 10 miliona, Berlin preko 4 miliona, Njujork preko 20 miliona itd... Ali ne kontaju oni to