Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tjerajte to, necete valjda toj bandi placati dozivotno hranu i smjestaj
@AmarVisoko sve je to poplacano, organizovano, dovedeno sa namjerom
Kakvi su to migranti ako se ubijaju, a Sefik i Bakir ih brane
Kako sad kad ste im pritvorili odjednom im znate i imena i prezimena i odakle su. Daj sve ih pohapsite pozatvarajte. Svi su oni ilegalno u nasoj drzavi i za sve ima razlog da se uhapse. Deportujte mafijase nazad
E gledaj ti drzave i zakona.Njih dvojica po 15 godina, ukupno 30 godina. Jedan Sefic usmrti dvije djevojke, a pri tome po svim osnovama bude kriv i dobije 17,5 godina. Jebem ti drzavu i zakon.Tacno da covjeka bude stid gdje zivi i da moli Boga da sto prije ode ih ove jazbine.
neznam u čemu je ovdje problem?alžirci ubili alžirca!na prvi avion i deportacija u alžir identitet im je potvrđen.
Automatska deportacija u Alžir! Kao i svih ostalih migranata, utvrdi se iz koje su zemlje i o trošku države smjestiti u avion i poslati kući!
Migranti dolaze iz oko 15 država Azije i Afrike. Iako nama smetaju njih štiti UN (IHL). Naš ministar sigurnosti je pokušao zaraditi brzo i jeftino političke poene pričom da možemo deportovati migrante. Kako da ih deportujemo-brzom poštom? Nikad nije ni bila avio linija za Alžir, Maroko, Tunis, Palestinu, Siriju, Indiju, Bangladeš, Pakistan, Iran, Libiju itd. Treba ministar obezbijediti više policajaca na granici a ne da nas vara da bi on njih deportovao ali je neko protiv toga.
Treba ih deportovati u drzavu porijekla. Zar trebaju u nasoj drzavi da izdrzavaju kaznu 15 godina i da se trose novci od nasih poreza. Dan zatvora je 100 KM. 36 000 KM × 15 × 2 = 1 080 000 KM zasto trositi toliki novac na dva drzavljana koji nisu nasi. Bolje za milion napraviti djecih igralista a njih poslati kuci.
Koja gamad ulazi u bih
I gdje ce izdrzavati kaznu? I sta poslije toga?
Za migrante po 15 godina, za babine sinove 3 godine u vrh glave. Sudstvo na nivou.
Stavte ih u kafez sa Mizom Hatićem, izać' će mirni ko časne u Travniku 94.
A sto nije navedeno hoce li biti deportovani u svoju zemlju na izdrzavanje kazne ili ce ih nasi zatvori hraniti i oblaciti
umjesto u njemačku sad trunite u bih.
Super pustite ih jos nek dodju... Uskoro ce i nas narod pocet pljackat i ubijat.. Samo tako Drzavo radi BRAVO!!!
I ovih migranata ima dobri i losih isto kao i nas. Ne znam cemu potreba za ovakvim komentarima. Imao sam priliku da radim sa njima. Sposobni su ljudi od nas koji imamo sve.
Sta imamo?
Da li je neko odavde ne bi ovoliko dobio
sad kad vide kako su blage kazne pa pocnu ubijat.