Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to su imbecili gdje nema povrijedenih zatvoriti cestu to nema nigdje
I da je bilo mrtvih. Gurni leš u stranu i da ljudi prodju.
najstrasnija i najgora ruta definitivno
Jeste, ali za maloumne
koji si ti pakaš🤣sam sebi lajkas morbidne komentare😂😂
HAHAHAHAHA
pričinjena je lakša materijalna šteta te da nije bilo povrijeđenih.Papci nisu čuli za Europsko izvješće dobro im raja iz kolone nike napravila teže materijalne štete.
Evropski obrazac ne vrijedi kod Kasko osiguranja. Pozz
sto ovaj drzi mobitel dok vozi
Ne vracaju se gradjani sa jednodnevnih izleta jer su upravo vikendi jedini momenti kada se gradjani slobodno mogu kretati neopterecenim asfaltom.
Pisat kazne svim ucesnicima radi blokiranja prometa.
Nije, ba, radi, nego zbog.
Samo me zanima gdje tacno zure oni sto ovdje voze nenormalno, gdje???
Ako bi prodali Tuzlanski Kanton, kao sto je Bakir prodao VARES, da li bi to znacilo da bi NAPOKON dobili put TUZLA-SARAJEVO??? Halal od mene moj dio TK-a, gdje da se potpisem za tu transu? Hvala.
@as2021 Care, potpisnik PRODAJE, uglavnom nije nalogodavac....Mic po Mic Poljine.2014-2021.
Kakvi klosari voze sve nije cudo... Kako samo sjeku pune linije i ulaze u suprotne trake iza svake krivine bas na navedenoj dionoci. To treba macolom tuci.
Direktan krivac za nesreće i neizgradnju autoputs su mafijaske firme AC FBiH, Vlada FBiH, EA, Hering. Prioritet izgradnje autoputa treba da bude ova dionica i tunel Prenj
A kako bi to ti izveo, de nam objasni?
Katastrofa je mala riječ,sad dosao tim putem,nikad vise se nisam usrao. Nije jedna nesreca,nego 5-6 laksih od Konjica do Ivana, a jedno 30-40 auta je ostalo u defektu,među njima pokoji bus,kamion i kombi. UZAS.Iz suprotnog pravca nikoga a drota na mapi nema.
Bolje se raniti u nogu nego se Nedjeljom vracati iz pravca Mostara prema Sarajevu !
To samo na Balkanu možeš vidjeti/doživiti,da radi manje materijalne štete ubustave saobračaj!!!! 🤦‍♂️ U civiliziranim zemljama se samo obustavi ako dođe do teže tjelesne povrede ili smrti
Koji glupani. Lakša nesreća, poslikaš sve, skloniš se u stranu, ispuniš euro obrazac i ideš dalje. Treba ljude obrazovati da to nije bauk i da je normalno i to čak do 5000KM štete. 95% vozača ne zna da je to normalna stvar. Ko za za ovakve gluposti zovne policiju i ne skloni se, treba mu pući kaznu da mu se zanesvjesta.
Al brt zasto su glupani? Pa istina je da nisu obrazovani. Ko je kriv za to, jel se ucii to gdje?
@daors2020 Jest da je taj obrazac kod nas uredjen kako treba. Nego, ispunis sve i onda ti osiguranje onog ko je kriv trazi da das izjavu pa onda i njega zovu za isto, pa ako nece da dodje (boli ga briga za tebe i tvoju stetu), onda te razvlace mjesecima i nece da isplate stetu, jos te ucjenjuju, nece da priznaju procjenu stete itd itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E neka, jeste cekali zadnji minut da se vratite :)
Prodajem lamele za sva vozila 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Kod mene je automatik 😇