Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi mladi idu u k...c sve više svake godine. prije smo mi momci i učili, za.je.ba.vali se, ganjali cure, išli na izlete i igranke, gu..zili redovno a sad ovi istruhli-niti uče, niti gu..ze, niti idu na igranke ni izlete. Samo se hvataju telefona i interneta.
Pa i treba im staviti kakav video tutorijal na youtube sa savjetima kako zavesti, gdje i kako mećati i tako.
Šta se hvalis :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi hožbe budale u bjeloj majici :D
hahahaha pa zar je neko i pomislio da je bilo zaozbiljno .... neko danas ne bi smio kući , ovako nazvao/la i produžio/la agoniju još dan dva samo neka se nadaju da se ne sazna ko je nazvao :)
Voljela bih da pronađu "šaljivđiju" sa slabim ocjenama.
amaterski, provjerite ko je imao jeben kontrolni onda provjerite kome je kriticno i eto ga, 10 osumnjicenih od kojih ce prvi propjevat cim ga u istrazni sprovedu a onda starce po dzepu, lagano
Iz cega li je bio kontrolni?
ejs eki sad
Nemoguće!
Nista sutra test iz Latinskog,hajde bar ste pokusali
Da vam isprican pricu.. ja isao u SSSK u sarajevu.. i ovaj glupan generacija mladji sto je bio nazva skolu da kaze da je bila lazna.Na to mu odgovara sekretarica ' Mrs mrs mrs' .. I tako se to rjesava.
E cuj lazna... hahaha ... a i ova djeca debila y ne mogu sacekat kraj skole.kako treba
Ja da sam policajac sjedio bih u kancelariji i kad dodje dojava o bombi ne bih isao, zato sto je svaka lazna