Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je. vam srbi majku svima , niste ni za k. koja lakrdija od drzave.....
Drzava?! K...je ovo od drzave. Trebalo bi suprugu od gospodina Ministra policije dovesti da je isamaraju, a zajedno sa njom i ostale seronje od nasih politicara, pa da vidimo kako bi zavrsilo? Revoluciju dici i pob\'ti stoku, neka Vas je sramota!!!!!!
NAPOMENA;Drug Zlaja preko Miletica kontrlolise policiju.
Av av, pa ne bih ni ja ugrizao \"ruku koja me hrani\" av av av auuuuuuuu!
Realno je napisao/la:\"Lakrdija u organizaciji medija. Ženu su podmetnuli idiotu samo da bi napravili senzacionalisticki snimak. U zatvor i Vildanu sa ekipom ni ona nije nista bolja. \" Kakvu si glupost izjavio i ostao ziv! Podmetnuli? Jesu li mu \"podmetnuli\" i sve za sta je bio optuzen, osudjen na naovcanu kaznu i 12 godina zatvora, a onda PUSTEN, NAKON PRESUDE? STA JE TU PODMETNUTO? Sad si shvatio kakvu si glupos izjavio? Ne vjereujem da jesi. Samo bi nerealna osoba izjavila takvo nesto. Trebao si bar uzeti prikladniji nadimak, kao, recimo Nerealno..
Lakrdija u organizaciji medija. Ženu su podmetnuli idiotu samo da bi napravili senzacionalisticki snimak. U zatvor i Vildanu sa ekipom ni ona nije nista bolja.
Josh gori smo mi gradjani sto sutimo. Sta ces, kakav narod takva drzava.
Zlatna Titina Milicija,U to doba,milicioner te prvo spuca pendrekom,pa te onda pita sta si skrivio.Vratite nam MILICIJU.............................................
NIJE DO POLICIJE, POLICIJA RADI KAKO TREBA. TUŽILAŠTVO JE KORUMPIRNO DO BOOOOOLLLLLLAAAA
I koga mi to izdrzavamo,blago narodu kakvu VLAST i POLICIJU ima to je i zasluzio.
Katastrofa!!! Policajac se prepao nasilnika i nista nije smio da uradi. Ovaj policajac je placen da obavlja svoju duznos, obezbjedjujuci drustveni obijekat i prisutne gradjane. On to ocigledno nije znao ili nije smio da uradi. U oba slucaja zasluzuje da bude suspendovan i stavljen na ponovnu obuku ili otpusten. Svaka cast gospodinu Kucevicu za slikovito prikazanu nesposobnost Federacijskih Institucija. Neka Hvala zadrzite ih za sebe Dodik
A da je Titova milicija bila...? Sta mislite bi li trazio bubrege po putu?
Pametan i normalan čovjek kada gleda bandita kako udara ženu može samo poluditi jer to što se je juče desilo je nečuveno i neviđeno a to nam oslikava vlast koja je nesposobna da se nosi ne samo sa kriminalcima nego ni sa jednim problemom.U policiji su uglavnom nesposobni ,strašivi i vrlo slabi momci.Sve se svodi na nekakva upozorenja a direktan sukob sa bandom mogu samo sanjati.Ne preostaje ništa drugo nego smijeniti vlastodršce kao i tražiti bolje policajce koji će na vrijeme i bez straha reagovati.Za sve kriminalce napraviti zatvore u pravom smislu a ne apartmane i tjerati ih da rade a ne da se goje kao krmci.Goli otok je potreba.
Zašto sarajevska policija nije uhapsila Kučevića? Čekali su dozvolu od Tasimovih zaštitnika.
FUUUUUJ!!!!