Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beze se izzivise na momku
S vezom jarane, znaju dobro što su ovo uradili. Obračunali se sa njim tako da niko nije kriv a on batine fasovo.
Mafija i kriminalci u uniformama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam poslao ovu vijest jer je sramotno da momka brutalno biju zbog snimanja,i htio sam da pravda izadje na vidjelo,i iz razloga zato sto je svega u vrijeme kad sam gledo video bilo 140 pregleda,bez prethodne objave na bilo koji sarajevski portal,i treba da ljudi vide sta ovi papci rade neduznim ljudima,a kada su unutar stadiona skupe se u one njihove prljave prsluke i sluze ko predmet za izivljavanje sto nisam podrzavao ali sas zbog ovog postupka to i zasluzuju sve papak do papka. Svaka cast kliksovci na sto ste objavili i sto podrzavate da pravda izadje na vidjelo. POZZ
Izace ovo na veliko. Svaka cast jarane
svaka čast jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mamu vam drotovsku i zastitarsku acab
Ovi zastitari sto su udarali momka su ISKOMPLEKSIRANE PI**E(da izvinete). Fuj, kako vas nije stid. Policija, stoji gleda i ne reaguje. Zato kad trebaju pisati saobracajne kazne tu su prvi, a kada treba hapsiti nigdje ih nema. Ovo je sve otislo do djavola. Zasto niste reagovali kada su vas momci gadjali kamenicama(odnosi se na ove jadne i bijedne zastitare). Lako je udariti ovog momka, sam, ne djeluje "kriminalno", a kada je veca skupina momaka tada ne reagujete. Nadam se da cete dobiti izuuetno ostre kazne. P. S vratice se prije-poslije sve :)
Kakav je ovo policajac? Umjesto da momka zatiti, on ga isporucio seljacima da ga premlate, steta sto momak nije imao pistolj da ih otrese i zastitare koji su ga tukli i policajca smetljara koji ga je ubacio u batine. Kako je Mahir Kuldij isjekao trojicu zastitara u BKC-u kad su ga napali i svaka mu cast tako svi trebamo!
kuronja nemozes trpati sve u isti kos kao prvo potpuno 2 razlicite agencije rade utakmice zelje i sarajeva kao prvo kao drugo vecina rade taj posao da prehrani obitelj i svaku utakmicu dodze bar30% pijane i drogirane raje a kao trece vecina tih istih zastitara navija i za zelju i za sarajevo a sto se tice ovog snimka ove treba kazniti pojedinacno ko je god udarao ovog momka
A jest se i sticao snimati frku! Sad ima pravu uspomenu!
Jednostavno, sve zaštitare što su bili angažirani u nedjelju na stadionu Grbavica, kazniti sa smanjenjem plaće za 50% dok se neidentificiraju kabadahije sa ovog snimka, a nakon toga iste udaljiti sa posla sa svim mogućim sudskim tužbama, osobi u crvenoj jakni isplatiti odštetu ili neka ih isti tuži, kao i policajca koji ga je priveo i predao zaštitarima.
Ja zastitari ja mahalske kabadahije ja murija kad su u coporu, bosansko balkanski mentalitet.. klosarska odvratna kockasta primitivna kockasta posla.. Tuzi ih crveni na to imas pravo, valjda?
Dobro došli u državu Bosnu i Hercegovinu! Navalite na najgore stadione u Evropi da osvjedočite najgrubljoj i najdosadnijoj igri na svijetu. Ako ne dobijete batine od protivnickih navijaca, dobit ce te od domace policije. Zar se ne bojite inata silnog naseg?
Mafija navsljedečoj utalmici če specijalci njih čuvat,Bagra i go nehljeb u nekakvoj uniformi.
Jarane moja ti je da se puno nekvačiš zakona, zakon je tu za kako bi štitio nasilnike i mafiju, nego dobru toljagu nek zna da ga uniforma nečuva
Evo ja obećavam da su prva dvojica iz securitasa koja sretnem u dobroj prilici MOJA. Živi bili pa vidjeli.
Ti ces se polako napusiti svim zatitara
sta ti gledas gdje ovde pise securitas strucnjaku.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad lagano po snimku otkaz, po kratkom postupku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NADJI GA JARANE PA MU NASAMO DZIGARU IZVADI A AKO NE SMIJES SAM IMA IH KOJI BIJU ZA STOJU DVIJE, BICE NA BOLOVANJU POLA GODINE.
Papci u uniformama...jadnici.
Ja sile u p.m