Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cobane sisaj me jako !!!
Ovo je atak na sve muslimane, nastavak islamofobije u pravosudju. Osudise covjeka bez ijednog dokaza. A ko ce sad pomagat nasu IZ?
gasija na vjesala
Da si živ i zdrav ja već uložio žalbu
gashi institucija ba......
Haj\' sto si nepametan nego si i glup covjece... ... a izac\' ce nam Gasi, inshallah ne za 20 neg\' za 30 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=UxmBp23W6nc
\"judge\" j.e.b.o ti gashi mamu i sestru u usta
Ne pita, samo pare daje da izadje. Dao je dosta a dati ce jos jedan milion ali Eura i izaci ce u proljece. Nije to puno kad ima 20.000.000 . Meni je dobro a ni c.avka se ne zali
aljooooo aljooooo teljefon zvoniiiiiiii
treba se zaliti na ovu dvadesetogodisnju presudu kako bi dobio presudu na dvije dozivotne robije za ono sto je uradio ljudima
I sad\' nevin covjek\' e\'o sjedi u zatvoru. Meni Shaja rek\'o i kleo se u majku. A sto? Da bi Bakir H. i kompanija ona njegova novinarska mogli radit\' u ovoj zemlji sta im je cejf... eto zato su ovog covjeka zatvorili. Kolk\'o su samo para Bakir&Co uzeli radeci za strane obavjestajne sluzbe. Eto nijedan od njih iz 60 min. ise nece sami da hodaju gradom... uzeli boddyguard-e da se sepure okolo nebil se ono izdvajali od raje, i nebil\' im mi zavidilii. Hajde bolan... al\' nema veze, ako Bod da Gasi ce nam izac\' za 20 godina pa cemo onda vidjet\' k\'o kosi a ko Ferrari vozi.
Ma ja sve je legalno stekao. Kako te nije stid takvo nešto napisati?
Vidi se da nema drzave. Ljudi su osudjeni bez ijednog dokaza, samo da bi se pokrili lopovluci t.zilastva i politike. To je prava istina u koju sam totalno upucen!
kvantna gravitacija experimentalna: upucavanjem i samarima