Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje na svijetu ovih sitnih klosara nema ko u Sarajevu izgleda, toliko zele taj neki dobar zivot, nabrzaka sve i odmah , i onda iz tih gluposti rade sta rade, iskompleksirane stetocine ovog grada!
Znas sta, svi hoce neki dobar zivot preko noci bez truda, a pri tome nikakvih sposobnosti nemaju nizasta apsolutno, i onda iz bijesa pucaju po gradu, gaze autima, i to rade upravo onima koji su iznad njih, koji rade za neke ciljeve zivotne i uspjesni su
Krajnje je vrijeme da se uvede prisilan rad u zatvorima.Radi se pruga Ilidža Hrasnica, što bi narod plaćao bagere kad mogu ovi idioti po zatvorima kopati...e tad bi se svako zapitao je li vrijedno kršiti zakon ili pucati okolo kao idiot
Ne moze hocemo demokratiju sada kada izadju iz zatvora kao da su bili na odmoru...
policijo Bog vam dao sta pozelite.svaka cast
Ovaj broj prekrsaje samo govori da se radi o psihopatama.
Neka, džukela što se, dok opala, asfalta, ali sudovi su krivi, zašto ona nije odavno u zatvoru i to da mete ulice da odradi
Uzimati vozila trajno pa neka dobro razmisli vlasnik kome dati ista
Da nije ovo ona s instagrama, tiktoka, odakle li, što objavljuje brze vožnje i budaljasanje alejom.
Nije, to je Mina Mateljan
Ja auto ne mogu registrovat ako ima dugujem 1 fening. Kako je to ova uspjela...? Sve oni imaju u sistemu, nek fino sve izvuku sa neplacenim kaznama i oduzmu vozila, vozacku... i naplate se. Ali ima tu puno tatini i mamini potomaka.... ajd dirni u zmajevo gnijezdo....
Sva auta koje ona vozi su na drugim osobama registrovana Treba mijenjati zakon i kazne isto vezati za auto tj upisivati i tablice vozila kod prekršaja Tako onda pravi vlasnik neče moći registrovati.
Te tate u mame i unistavaju svoju djecu i posle se fataju za glavu i govore uj sta mu bi pa sve smo mu dali.
Ime prezime i slika?
A de niste trebali....
Poslije ovakvih kazni da im niko nista nemoze slijede teza krivicna dijela. Ovi sa hiljadama neplacenih kazni kao da imaju poticaj za teza krivicna djela.
Kakav je ovo Zakon???Tek sad reaguje tužilaštvo .Oni haman štite krimi povratnike !!
Treba da je sramota policije što je uopšte mogla nakupiti ovoliko kazni... Bolje da su šutali o ovome.
Bravo, tako i treba. Samo vozilo ne treba biti oduzeto privremeno, već kao u Danskoj - trajno i da ga Mup proda na licitaciji od kojih sredstava će se izmiriti troškovi dugovanja za kazne plus zatezne kamate za neplaćanje.
Taman da poklope kazne Oktavijom.
Skoro svaki dan ovakvi natpisi u narodu izazivaju bijes,ogorčenost....
Samo sve uvezati nema kupovine i prodaje vozila i nekretnina. Ništa ne može ni nasljedstvom preći na Vas ako imate bilo kakav dug Državi. Nasljedstvom nekretnina bi trebala preći na djevojku izmiri sve kazne dugovanja 15000 KM Državi, zaduži se kreditom u Banci, snalazi se pa će preći na djevojku nekretnina vozilo itd.