Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao đavo po svoje
Ovi dok ga ne svuku u ravan nece stati
Gori do temelja kad je nacionalisticka firma.Kad ne moze musliman radit neka gori
Covicev uhodani posao da dovede firmu do propasti i onda je kupi za 1KM. Kako su samo energopetrol rasturili
Šta se ne zapali uzepeovskim legitimni koji garant ima prste u ovome,a šta je to još za katolike da im se da na upravljanje,sve će oni uništiti.
Nastavak politike , drugim sredstvima , 🤷‍♂️
ja u ovo ne vjerujem.šta taj Čović sve podvaljuje bože sačuvaj.gase profesionalni vatrogasci.gdje su to oni škole završili za vatrogasca.
Zavrsis obuku kao dobrovoljac pa izadjes i polazes ispite da bi postao profesionalni vatrogasac ;)
Izgorilo je tu 400 miliona KM Federalnog novca, samo se "nije stiglo" uklopiti u minutažu "nezavisnih" medija Valjalo je pratiti 10 miliona za respiratore za koje je potpisala Ljerka Miličević, Ali niti Ljerke niti Aluminijuma niti stotina miliona KM nema recimo kod Senada Face. Njegove dragocjene minute su posvećene nekom drugom. čudno zar ne?
Allase Dragi podrzi ljude samo da niko nije nastradao !
Nema ti ovdje onih za koje je Allah odgovoran.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da nije neki Oprah show