Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi trokuta metar iza auta haha bas ce upozorit vozace
Samo kod nas i trivijalna šteta od 500KM može prouzrokovati totalni prekid saobraćaja! Nekada je policija mnogo lošijim vozilima i sa oskudnim vezama, brzo stizala na lice mjesta i u najkraćem mogućem roku regulisala saobraćaj. To je bilo vrijeme kada je država bila u SLUŽBI čovjeka, a ne otuđeni centar moći!
nagazio seljak pasata
Idem iz Tz za Sar,vec 3 puta cekam u kolonama,a proso sam jos 2 udesa gdje su vozila vec sklonjena,malo kise i to je odma ludilo na putu
Koji to čitatelj slika i vozi, majmune jedan!
Jedino ako je na desnoj strani volan 🍌
zasto ga ne pomaknu u stranu da se moze bolje prolaziti? slikaj ga gdje se zaustavio i pomakni ga( ako je u voznom stanju), tako barem zakon glasi u Americi. Pod hitno obezbijediti protok vozila, a policajci ako su istrenirani,mogu i bez auta na licu mjesta utvrditi razlog (ocevidci,tragovi,sudionici i slike)
Nema frekventnijeg a goreg puta za Tuzlu. Sramota i TK i SK.
Hajmo sad klixovi dezurni inzinjeri. Sta je razlog?
Razlog je passat i mali qurac
sve se nema para a auta se voze skupa
Pa procenat vlasnika dobrih auta je 5-10 % a starijih, slabijih i jftnijih je oko 70 %. Valjda i9 ti zagovraš da se prvi procenat poveča a drigi smanji.
Zadnji pogon + kisa + majmun za volanom = belaj
Pa da je Passat zadnji pogon baš nešto i ne vjerujem u to..
Moja greska, ucinilo mi se da je neki BMW u pitanju, nisam zagledao detaljno slike...