Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahah cu endema hahahhaha ENDEMA HAHAHHAHAHAHAHA
ahahaha
ENDEMA? MDMA SE KAZE AKO NISTE UPUCENI...... (EMDEMA)
@AbereckeAbertude Endem je organizam koji je rasprostranjen na određenom, često malom, teritoriju ili akvatoriju. (Sa Wikipedije).
Kažu od silnog isparavanja komšije se počele čudno ponašat Pa policija festivals
kod njega bilo dva exita u kolicini droge
U naslovu puno ime i prezime lika a dole u početku teksta inicijali napisani eej odo se raniti
Ma ja bi ti oprostio da sam drot samo krupno nista sitno
Suprostavljao se prilikom hapsenja pa smo ga malo ucmekali pistoljem!!! Najjeftinije i najbolji krajnji efekat za ostale!!!!
najbolje ubijete to pseto
pa samo ove bombone kostaju na ulici preko 150 000 maraka...matematika muriji nije jaca strana...
steta
smece ljudsko ...
Ko drugome jamu kopa, ne čini proljeće. I da vam kažem nikad ga neće činiti, nikad. Jer mi budućnost ne zacrtavamo planovima, nego brazdama žita .. pa jel tako . I zato što možemo poželiti ? Možemo poželiti da nam rodi žito, jer žito nama treba da narod ima hljeba, pa jel tako ..
Kako je tebi dobro kad se otkačiš
HAHAHAHA KRALJU MOJ, treba nam žita to je to
Jaoooo kakva je to droga i govna 40kg 150 000km i to nazivste drogom⁉️
aferim momcino
Ko je sad ovaj? Kakvo mu je auto? S kim se druzi? Jeli mislio da je veci ili manji serif? 😇
Izjavio Šehovac a što Jovo Šehovac kamionima u svojoj apoteci prodaje TRAMALE, TRAMADOLE, TRODONE ( ista vnago) i LEGALNO UBIJA OMLADINU to nikom ništa???? Eeee državo fujjjj
neko ce u buducnosti da kupi ovo od policije i da ponovo stavi u promet, samo se nadajmo da nece izlapit... izdrzite braco