Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj grade sta ti papci rade
Ovom bi se moglo stati u kraj metodom JAVNOG VJEŠANJA!
Ma najedite se svi debelih govana!!!! Svi ste vi redom krivi za ovo, SVI!!! Koliko ste puta vidjeli mangupa da proleti kroz crveno, do vozi dvostruko iznad ograničenja, da pretiće kolonu vozila po punoj liniji, da vozi po pješačkoj zoni itd. KOLIKO STE PUTA VIDJELI, A KOLIKO STE PUTA POZVALI POLICIJU ZBOG TOGA?!?!?!?!? Kažete na Zapadu ovako nečega nema, pa zapitajte se zašto? Tko proleti 15km iznad ograničenja i to na autocesti (da ne spominjem obične ceste) svi vozači redom zovu policiju. Možete reći da nam je džaba zvati policiju, da oni neće ništa po tom uraditi. Možda neće ako jedan nazove, ali ako 1000 građana bude zvalo svaki dan krenut će i policija raditi svoj posao, a vjerujte mi da policija radi svoj posao kada se obavijesti, samo se otarasite našeg jebenog mentaliteta ''da ću ispast pizda ako ga prijavim policiji''......E pa drage moje pizde, eto vam sad, zbog takvog stava imamo mrtvu osobu u sred centra Sarajeva. Nadam se da možete živjeti sa tim na duši - SVI.
covjek je u pravu
METAK U CELO AL ODMA I RACUN ZA METAK POSLAT MU BABI DA PLATI.....
to je radio sadam husein :) zaprave
Jeleni je danas rodjendan. Jeleni bi danas bio rodjendan.
http://www.***/clanak/2640685/vijesti/Tarik-Aljovic-osudjen-na-godinu-i-sedam-mjeseci-zatvora
Ovi majmuni sto ubiju nevinog covjeka iz obijesti, gori su od mafijasa, jer mafijasi imaju svoju metu a ovim degenima objesnim je svako od nas meta!
Stop krkanskom teroru,od vrha drzave pa nanize!
Lijepi goli otok.
Ovo bez 40 god ležanja ništa.Ni Države ni zakona,doživio isto nekoga če podmititi i sloboda za 3 god !!
Sistem je taj koji je kriv za ovakve stvari, a ovakvi su samo produžena ruka tog sistema, samo da rezimiramo, to se dešaje kada policija i sustvo prave propuste jer kada pogledate hstorijat tog izvršitelja naznake za ovako nešto je postojalo, a svi su to šutnjom i svojim nečinjenem odobravali.
Pokoj dusi djevojki i saucesce njenoj porodici... suvisno je bilo sta reci osim da bi volio da je ovaj debil pogino pa da se rijesimo jos jedne budale.
Jebbem li mu mater.. najzalosnije je sto ce ga pustit na slobodu, puu jebbem vam drzavu.. treba mu sve kosti polomit i bacit ga u tamnicu da zivi od kriske bajatog hljeba i case vode dnevno dok ne istruhne u tamnici.
Hoćemo reformu tužilaštva i strožije kazne za ove debile što voze kao životinje. Ovo ovako ne ide više, kriminalci treba da su zatvoreni a ne da hodaju slobodno i ugrožavaju pošten narod.
Policijskog komesara, sve komandire i sve policijske kantonalne načelnike, NATJERATI da PJEŠKE tumaraju Sarajevom noću, pa da vide na licu mjesta... kakvo im je stanje sigurnosti i šta se sve dešava u saobraćaju... Dosta je više tih partijskih mekušaca i lezihlhebovića na najodgovornijim mjestima...
I da ga zatvore on ce izaci kad tad a ona iz zemlje nikad. Tuzno ali tako je kako je. Nemate se sta okupljati necete nista postici ovo je drzava bez reda i zakona! Policija je tu da cuva bogatase!
Strašno. Šta učini kreten. Saučešće porodici. Tuga.
Ni prvi, ni zadnji. Sutra je na slobodi, a za 10 dana će ponovo ubit nekog i ništa. Babin sin, rodila ga majka.
Koje po redu je ovo ubistvo od strane nekog idiota za volanom. Ouu, tuning, ja sam faca. Užas. Pa šta smo mi? Mete na trotoaru, pješačkom, na stanici, na semaforu. Morbidna neka igra. A mogu se uhvatiti, mogu. Dajte više te sankcije, a ne da prolazi kurčenje - joj jesam ja mangup i ne mogu mi ništa. Ma fuj.
znam da je ovo vise glupo govoriti a cesto i sprdam na ovaj nacin. Musliman sam koji klanja svaki vakat, zivim strikto po propisima a Allah najbolje zna. Ali me boli sto veceras nema inicijative da se okupimo kao kada je stradala Hava. Skupili smo se samo jer se Hava rahmetli oblacila ko prava muslimanka. Poslanik mir bio nad njim ne bi zelio da zanemarujemo stradanja svih nasih gradjana.