Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ PLJAČKAŠ POBJEGAO, PA NEĆE VALJDA POLICIJU ČEKAT DA GA UHAPSE
Pa kakva je ulicna rasvjeta moze te neko i silovat a da ne znas...
Levati neki ,nisu znali da je Konzum već odavno opljačkan
Sta su ukrali ova svijetleca slova KO. Ko je jamio jamio...
OAZA MIRA
To pljackas prvo ugasio KO,uzeo zito i onda NZUM...
pretezno iz istocnog sarajeva dolaze u grad pa pljackaju
Uvijek su ljudi tezili da se ide na Zapad krasti,a ovima iz Istocnog Sarajeva Zapad pred nosom.Ne mora se vise spremati auto za puta.Sjednes na trolu ili komercijalu opljackas i nazad setajuci.
gdje na sirotinju udari ionako su propali kao Hrvatska u EU.
Samo deri po konzumu, treba ih dokusuriti mamu im...
Bilo je više opcija u igri: 1. Opljačkati samoposlugu, ili benzinsku pumpu ili slične trgovačke radnje (malen plijen). 2. Opljačkati kockarnicu (bogat plijen). 3. Opljačkati banku (vrlo bogat plijen). Svaki slučaj svodi se na samo dvije opcije; 1. Uspjeh (sa manjim ili većim plijenom), 2 Hapšenje i kazna. Šta je potencijalno isplatnije pljačkati uz isti rizik i kaznu ? Samoposlugu ili banku ? On je izabrao samoposlugu.
Iskreno ali istinito :)
A ja mislio bošnje bojkotiraju konzum 🙄
Bojoktuju Bošnje dok ih ne pitaš zašto im mame/tetke/žene/itd ne prestanu raditi u tom istom Konzumu, onda se nekako... ušute :)
😂😂😂😂
Vlasti prija ajdučija, skrenu pažnju nase, a oni se spase !!!
Cuj ,cuj sta se desi.
U Dzalalabadu stanje redovno
Pljačkaš uz prijetnju vatrenim oružjem otuđio prva dva slova piljare Konzum.