Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mehu su trebali pustiti. On nije nista trazio,daj kolko hoces...
@Realizam. Dobro je,jos si ziv hehe
Pa čovječe konačno... Ovo je javna tajna ima 20 godina...
Od 80-ih nisi mogo bez stele polozit oni se sjetili da sad hvataju. ..
prvo liječnike hapsite, oni rade organizovano, to su najveći korumpirani lopovi i ubice htjeli vi to vjerovati ili ne, tako je!
Ja krenuo dst stoju, vrati mi covjek kusur, petobanka meni petobanka njemu, kaze nek se nadje za goriva :D , a onaj stop nije na pravom mjestu kao ni pjesacki dobar si ti :)
Licno znam osobu koja je u Kaknju polozila i koja ne zna raskrsnicu
@heatovac.heatovski Nek izbjegaje raskrsnice!
Ja sam prvi put za C vozi bez greške naravnonisam poližio, isto veče nokautirao lika iz komisije. Za 15 dana napravio gršku za zatvor kad sam se vratio na polaznu stanicu oni mi velikodušno čestitaju ( aferim momak), kakva divna komisija.
Hapse sve nesto sitno, ribe i ribice, jos nikako da neka krupna riba iz vrha drzave zavrsi iza resetaka. Sve kradje haman do hiljade maraka su strogo kaznjive.
Eto kako se tragedije desavaju...svako sjedi za volanom...
@VelikaBH ne pustaju oni Takve jaro pa da naprave udes, znaju da ce provjeravati. Nego od svih drugih, bez koverte mozes proci od druge na posten nacin I to da odvezes ko stari iskusni vozac
Pa sve nam je tako ali kad bi sve otkrili i pofatali ne bi niko radio sve institucije i sluzbe bi bile prazne
Ocevidac sam,jutros sam trebao da polazem za teretno C kat,taman kad su iz ministarstva dosle fascikle sa kandidatima pred prozivku uleti krim policija i odvede 6-7 ispitivaca u Zenici.Ispitivanje prekinuto i odgodeno haha
hoce li neko konacno ugasiti svjetlo?
A šta je sa Sarajevom .
Korupcija od vrha do dna. Brižno se gaji od političara i podupire od stanovništva. A sada pred korumpirani sud.
Ovi su indirekrno odgovorni za smrt ko zna koliko Bosanaca i Hercegovaca. 😒
javna je tajna da u sarajevu minimum 70% nije polozilo a da nije dalo mito...policija nista ne poduzima sto govori da su u talu s komisijama...ciji pojedini clanovi imaju nekretnina vise od svijetski poznatih sportista...
vidi sto mi pucaju minuse i oni koji su primali a i oni koji su davali mito...
Komisija u Ze i ne zna puno o saobraćaju. Znaju samo o finansijama, bolje nego bankar.