Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidis li ti kakvu si glupost napisao. *ajvanu. Jesi mulac.
Atko, momcino bradata, de prvo malo u skolu nauci pisat pa se onda javljaj po forumima!
ISTO PITANJE VAZI I ZA TEBE KAO I ZA atka...
Atko, de nam reci DA LI TI JE DUZA B R A D A ILI P A N T A LO N E...
Treba nekom dokaz da se Karadzic borio protiv Islamskog terorizma;) (Dzihada)
Otkud sad teroristi u BiH?
ti neki zayebant ko pipo. ma ne sumnjamo mi da ce ih oni osloboditi kao i sve ostale i bosnjackih redova. nego, imam i ja bradu pa me se ne hapsi.
Vjerujte mi znam ove momke i nebranim nikakve nepravde i teroriste,al ovi momci su bili i prije hapseni na osnovu podmetacina koje su smjesne bas smjesne.Nasli im vodovodne cijevi i jos nekakvih vodovodnih alata i posumnjali da je namjera od toga napraviti oruzje,posle 5 mjeseci ih oslobodili i nakon ovoga vidjece te da ce ih osloboditi jer ovi momci vjerujte mi ne zele nikome lose,vec samo sto imaju bradu.
leglo terorista
nisu iz 1972, to su bili hrvati a znas da ih je bosnjacka vojska poklala i protjerala iz bugojna. ili vas to ne uce po bosnjackim skolama?
Lete mudže iz Faludže
ovi iz Bugojna,jesu li to ostaci terorista iz 1972 godine???
odakle ???ma nije moguce???Jel to neka greska???Cuj,teroristi?!?!?!