Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo solidan arsenal, i wenger bi joj pozavidio
ovo sve anticki primjerci, njoj treba suditi za trgovinu muzejskih exponata :)
vise naoruzanja ima ona sama nego ARBiH
pa ko je ista preživio u ovom ratu i vidio šta majmuni rade mora se naoružati do zuba. To bi trebalo legalizovati ko u Americi.
majstor zarko jedi vanago bre sispu mi racku bem te stau ramka ti vuke
Bez obzira koja je budala krimos i koje je nacionalnosti treba ih oglasavati punim imenom i prezimeno da znamo o kojoj se budali radi
Feriza rambo nane mi..
..pardon Mediha, malo se pilo xD
Bijeli audi crvene boje
Zahtjevam da se korisnik neregistrovanog policijskog auta odmah uhapsi i kazni po zakonu.
Svo ovo oružje koje se ovdje vidi, kod nas se vodi kao ekstremna teroristička aktivnost, dok se u Americi to normalno kupuje u prodavnici na ličnu kartu. Ako u Americi slučajno neko samo potegne oružje na nekog dobiće najmanje 5 godina robije. Kod nas takvog privedu, naprave zapisnik i isto veče puste na slobodu. Ja čudnih aršina i zakona u pm.
Muž je maltretirao tukao izbacivao iz kuće. Žena se priremila ako dođe na vrata da mu pokaže kako Musa dere jarca.
Da mi je jedna ova Argentinka a moze i papovka kako vidim dobro je ocuvana ko nova!!!
Holly shit!
što ne pišete o napadu u sutjesci i kriminalcima u istoj ulici koji nedaju nikome živjeti
Smijesno. Ovo je oz prvog americkog građanskog rata. Pronasli su starudiju a novo je otislo ko zna gdje :)
Sta je ovo opet iste slike kao prosli put...PORODICNO NASLEDJE,dedina kubura,babina i dajdzina tandzara,i papovka od komsije sto je otisao u Shvedsku...
Ma vala ovo vam plaho ne vjerujem, suplja od murje da bude oni kao nesta rade, eto oni nanjusili u kojem autu se krije toliko naoruzanje, nisu oni tako pametni.
Sta ti bolan prica, ta suplja nacionalisticka govna nosi onim sto su te naucili tome, papk jedan kad ne znas nista pametnije reci suti, kad sutis bar ce ostali misliti da si pametniji. Fala, prijatno, dovodjenja.