Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je to moguće da je nasilnik a nije MD?
O ovom nemilom dogadjaju posvjedocio je i vozac autobausa L. S. iz Banjaluke (u nastavku teksta B.L.), te i putnici A.M. ugostitelj iz Prijedora, Z.D. penzioner iz B.L. i S.T. trgovac iz Dervente, koji su se nasli na autobuskoj stanici u ulici Kojaca put. Vidno potresene prizorom, bile su i G.NJ. i S.S, studentkinje iz Bijeljine, koje su na stanici cekale M.Z, studentkinju iz Nevesinja, koja je stigla na vrijeme i sama bila svjedok dogadjaja. Njima se V.C u nekoliko navrata obratio, prije nego sto je nanio tjelesne povrede A.M i U.G. iz B.L., te N.P. iz Trna, opstina Laktasi. T. K. iz Centra javne bezbjednosti B.L. je potvrdila da je ovabjesteno Okruzno tuzilastvo B.L. i protiv uhapsenog V.C. podnesena prijava.
Izvinite sto nisam upucen, ali od kad se kaze u Banjoj Luci? Zar nije valjda u Banja Luci? Ako se vrsi palatalizacija na obadvije rijeci onda bi trebala ta palatalizacija da ima nekog smisla pa bi onda bilo, u Banji Luci.
prvo, novinarima sve po spisku zbog inicijala.. noiserr, Banjaluci ili Banjoj Luci i nije obadvije nego obe.
tanjchy kkmmeeee bubreg kmmmeeee pluca kkmmeeeee srce kkmmmeeeee cevapi kmmeeee nezavisno kkmmeeee heljp rosija kmmeeee do dick kkmemeeeeeee sava pocistila sabac i obrenovac kkmemeeeee kkmmeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sigurno su zajedno radili seminarski pa se sporječkali oko termičke distribucije sa termonuklearnom fuzijom.
U tuči je V.C. nanio tjelesne povrede osobama čiji su inicijali A.M. i U.G. iz Banje Luke, te N.P. iz Trna, opština Laktaši. --------------------------------- Hajmo imena i prezimena da vidimo koje su nacionalnosti napadac i napadnuti? Cim se to krije iza incijala tu mora biti nesto da se muti i krije.
nacionalnost????............mora da su bugari u b.luci