Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žestoka kazna i brz oporavak djevojkama
kako je moguće da niko u BiH ne piše o pro ruskom botu sa twittera pod nickom zoka 200, radi se o lazar zubac i ukrajina je provalila da lik radi u mostarskom kliničkom centru, a naši novinari ni slova o tome, jesu li i novinari proruski orijentirani?
Sad kad dobije zabranu polaganja nek role vozi suga ona balava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Na mjesto nesrece je brzo stigla i ADVOKATICA MALOLJETNIKA. Dakle, roditelji su se odmah angazovali da zataskaju sve i da igraju na kartu maloljetnistva.
Treba uhapsit i mamu, jbm je po pcki….
malo jaca policijska kontrola bila nakon smrti one djevojke na marin dvoru(da zamazu narodu oci) i opet sve po starom..ni zakona ni kog k... neka ga u europi uradi ovako nesto..
I Mamu u zatvor i k..anje u dupe.
Dijete bez kontrole. To su sve roditelji krivi.
jel od nekog vaznog prdonje debilcic
Novinari pi.ke sta ste se ukakili pa nesmijete da objavite ko su roditelji.A da je neki sirotan razapeli bi ga od clanaka
Vidim da su I mediji počeli da postavljaju spin na priču i sa mnogo blazim tonom obavjestavaju o ovom idiotu! Čiji li je
Obican narod je postao glineni golub u rukama "zlatne mladezi". Al neka suti i trpi, ne govori, zabolit ce te glava, bit ce bolje, Bog ce ih kazniti, neka neka,to su najcesece fraze nasih kamenih spavaca, sve mu mozes raditi, narod bez truna dostojanstva.
Koji će njemu kuratz advokat ako je 2006 godište!? Po svemu sudeći, biće da je neka plaho fina sarajevska porodica u pitanju.
Postavlja se pitanje, sta se promijenilo od posljednje brutalne nesrece, gdje su izgubile zivot dvije djevojke, Azra i Alma. Nista! Umoran sam vise od ovoga svega...Opet redovna jurnjava motora, automobila i evo opet. Vi narode sutite, nek ne puca, haj Bgti. Umjesto zatvora i kazne ih treba pomilovati po glavi i reci nemoj vise, ups grubo je to, mora se lijepo zamoliti. A vi iz Klixa banujte i ovaj komentar ionako pustate samo sta vama odgovara.
I klix se ograničio na osnovnu objavu, pitanje je ko je mama pa sve završava!!!
Brže advokatica stigla nego policija... sad će mama da kaže kako sin nije htio to učiniti ali i da je bio trijezan te da ga treba zato pustiti
Advokatica maloljetnika, dakle neki guzonjin sin. Da sam umjesto roditelja ovih djevojaka našla bih nekog da ga polomi. Da nikad u životu više ne bide u mogućnosti da sjedne za volan i vozi. Pa p im m više. Dokle da se ta banda elitistička iživljava nad običnim stanovništvom. I pose*em mi se na takvu mater. Da je moje tačno bih ga pustila da smrdi u zatvoru mjesecima dok se ne dozove pameti.
Hapsi odma i majku, ja da sam otac tih djevojcica debelo bi me zapamtili
Cuj odmah advokatica stigla...zaštooo