Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad mu je igranka po ledjima.
Skoro me zaustavlja policajac i trazi mi traku iz kombija ja mu dajem traku kaze meni taj komad teletine svaki dan moras mjenjat traku inace je kazna ja mu pokusao objasnit da traka vrijedi 24 sata al dzaba je pricat,covjek je me napao i svasta rekao, sve to jer mu se jelo meso pa mu nisam htio dat 10 km ...Na kraju kaze zapamtio sam te i srest cemo se,ako se sretnemo ne gine mu ovako nesto jer automehanicari i drvosjece nigdje u svinetu pa cak ni u Somaliji ne mogu bit policajci
Sta inace radi maglajlija?prodaje maglu.btw bas me zanima kako ta krim obrada u praxi izgleda
A sta bi sa onim iz Goražda, ona pjandura iz SDA stranke sto je pokusala pregaziti policajca . nesto se ušutiše oko toga ?
Bošnje napadaju nedužne Srbe
Pa dobro nije ga pregazio