Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkud kamion na punoj liniji u tuđoj traci, pa ovo je za krivičnog djela a ne saobračajne nesreće
Povecati kazne pod hitno. Za ovakve slucajeve preticanja preko pune staviti min 5000 pa mu nikad ne bi palo na um da pretice preko puno. Vise dosta ostavljanja auta po trotoarima, za to treba kazna biti 1000, a ne 40 KM.
prvo pitsj kako je bilo pa sudi, mozda je od silnog udarca preletio u drugu traku ili mozda mu je zena izletila iz gradca sa autom !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"kojim je upravljala ženska" Strašno bitna informacija.
Da su barem napisali ženska osoba, pa i nekako...
@MiloradDik od sada očekujem da svaki članak o udesu bude "u udesu u kojem su učestvovala tri vozila, sva tri upravljali muškarci ..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je kad se zuri kad se ukjlucuje sa sporednog puta na glavni gdje je obavezno stati al nasi vozaci samo po gasu i bez gledanja!!
Ova Zena, majka, sestra nije imala nikakve sanse protiv debila...
Žena je vjerovatno gledala ko dolazi sa desna ali smrtna greska je bila što nije pogledala ko dolazi sa lijeva.
Govna Balkanska! Cijeli Balkan treba sravniti sa zemljom i naseliti neki civilizovani narod.
Mlasa pametna dama prestizala preko pune liniju u mrtvoj krivini... Ovakve treba i kad prezive dokrajciti metkom u glavu. Fuj
Najbolja murija je u BIH Brisel SAMO TAKO RADITE BRACO
nigdje vise kamiona ne prodje u svijetu kao u kantonu sarajevo unistise ceste ali sta ce ljudi moraju raditi
Kamijondzija na telefonu bio 100% ja svaki dan ovuda idem ovdje samo telefon kriv nista drugo
najjaci komentari od kud kamion u tudjoj traci, kamion preso.... nije ga udario i ostao ukopan na mjestu !! brz oporavak povrijedjenim
Vozač kamiona se pravio Englez
Samo da preživite...brz oporavak vam želim
otpadas pretico
Vatafak se ovdje desilo