Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala ako ga je ovdje udario sam je tražio, žao mi vozača što je šok pretrpio
Možda ti neko drag uskoro završi pod sličnim moćnim BMW-om. Iskreno ti želim taj šok, kretenu.
@RAMMSTEIN mogla ga je vrlo lako i dvica udariti nije stvar u autu stvar je u nekulturi pješaka generalno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Je li to gdje je Hana Hadziavdagic predsjednica mjesne zajednice? 😂😂
Pokusaj samoubistva je u pitanju. A vi novinarska govna sa klixa samo sirite dezinformacije i objavljujete senzacionalisticke naslove, jebali vam klikovi sve redom.
Jedina istina je da je žena stajala na ćošku ulice samo skinula maramu sa glave i bacila se pod točkove auta! Ja samo mogu da kazem za sve ove neg.komentare ne daj Boze da doživite ovo!!! Niti je bila brza voznja u pitanju,niti bilo sta drugo,žena je pokušala da se ubije na ovaj način!
Žao mi je vozača, jer je malo falilo budalu da nosi na duši. Žena se htjela ubiti...
Osnovno je pogledat lijevo i desno, a ne ko konj samo izletit na pola ulice.
U 99% slucajeva u nesreci ucestvuje najmanje po jedna neoprezna budala sa svake strane... dovoljno je da jedno zna sta radi da bi se izbjeglo najgore.
*uzrokuje, ne ucestvuje... greska
Nigdje pjesackog
Skoro na isto mjestu mu je jednom izletila žena loja vuče za sobom svoje dijete. Iako sam vozio 40 km/h jedva sam zakočio da ih, ne daj Bože, obje ne udarim. Izuzetno nepreglrdna raskrsnica. Vozači oprez na ovom dijelu. Mnogo djece ide u školu i prelaze ulicu na ovoj dionici.
na kobiljoj glavi su kuće napravljene tako da na ulicu izlaziš čim vrata otvoriš. ovdje nigdje ne vidim pješački prelaz. šta je pješak tražio na ulici. doduše ovdje nema ni trotoara. dakle kompletna kobilja glava uz ulicu je bespravna i neplanski napravljena. drugo nije bitno koje je auto. šta će pješak na ulici ako nema pješačkog i ako nije pješačka zona
Dobro. Hajde ti meni reci gdje će preći ulicu u tom dijelu?
@bajrone1980 na pješačkom prelazu kod autobuske stanice. napravljen prelaz iznad ceste ali ga niko n koristi nego prelaze ulicu kako im paše. taj prelaz je nepunih 100 metara od mjesta gdje se ovo desilo. drugi prelaz je ispod ove krivine također nekih 100-nak metara
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel ga udario u glavu kobilju?
Kad procitam ovo Nakaš, uvijek misli lete tamo da zamjene prvo slovo :D
vi svi na drzavu BIH vaka narod vaki popricajte sa kamiondjiama koji idu po njemackoj italji francuskoj u njemackoj np u nekim gradovima bicikla nikako negledaju i veoma su agresivni i djubrad nece da stanu
konj skace sa A1 i obara pjesaka
Hahahaha kako suka Klix 👍 Moje misli su uz oborenog pjesaka.