Zbog bludnih radnji
0
U Zenici uhapšen Mehmed Šišić
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicni prevarant, bezobraznik, seljacina neootesana i pedofil. Allah ti podario sljepocu, nije bez razloga. FUJ tako ti i treba .
Ne zaboravite dragi moji da je neko kriv tek onda kad mu se krivnja dokaze. Prva lekcija iz demokratije....
ovo je islamofobija garant. isto k\'o i onaj Jaguar što je vozio a prodav\'o šuplju!
ja se samo pitam otkud da se ide sa slikom i punim imenom i prezimenom, a u tekstu pise \"nezvanicno\"... pa nije ni utvrdjeno sta je covjek uradio a vec je proglasen krivim
mozes misliti u normalnom svijetu se takve stvari sankcionisu...
zabi ga sisko...
nema vise u ovoj drzavi niko normalan...
E,moj Meho,kako ces sada predvoditi one koji su ti vjerovali,a na ciji racun si lagodno zivio i provodio se.Inace,Bog Milostivi mi je podario moc da po faci mogu odrediti kakav je ko covjek,a Tvoja mi se faca nije nikada svidjala.
islamofobija nego sta! hoce da slome kicmu bosnjaka
e bas bi ga uhapsili sto je sekretarici uslovljavao visinu plate trazeci od nje je.badu
@Hajka... E baš su ga zbog toga zatvorili naivčino. Da je to razlog onda njega, Redžića i Ganića (nije Ejup) koji godinama sedmično barem jednom najavljuju masovne demosntracije, pobune i šta sve ne, trebalo redovno hapsiti. A to bi i bilo najbolje, jer od ove trojice samoprozvanih glavešina u boračkom stadu nema korumpiranijih i bezobzirnijih lopova. Borce su razbili u torove na 100 malih boračkih organizacija, pa onda kao napravili savez tih istih samo da bih lakše mogli koristiti kao sredstvo za dnevnu politiku SDA frakcija Tihića, Izetbegovića...
Cuj Sise starog jebaca, treba namlatit.
Sto mi koristis nick.?
mehmed u ratu nije bio u armiji, vec je vodio nekakav sportski klub!
Tipican predtavnik tzv. armije be i ha ! Ko zna koliko je taj zlocina pocinio tokom rata...