Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsiti i onoga ko mu je dao auto. Nema sanse da nije znao da nema vozacku. I on je saucesnik u ubistvu.
Tuzno… istina, jucer policiju zovnem, udari pijan vozac vozilo, dodju policajci, napadaju sto sam ih zvao, ja kazem najvise iz razloga sto sumnjam da je covjek pijan, oni ne zele da ga alkotestirajj i tjeraju da se uradi Evropski izvjestaj… covjek smrdi na alkohol kilometar.. tako nam je sve i nazalost zato i dolazi do ovakvih situacija.. policajci su bili iz PU Novi Grad
Samo im jebbi mamu kad kazu sto si zvao. Reci da od tvog poreza jedu i da ces ih prijaviti
Ovo je stavrno katastrofa! Kad pogledam realnu sliku dogodka. Ovo je veliki gubitak za drzavu BIH! Znaci. Nevaspitan klosar ubio mladu djevojku koja bi zdravila narod Bosne i Hercegovine. Ovog bilmeza čemo vidjet za 10-15 godina opet na slobodi kako maltetira narod ovako ili onako. Neznam svarno velika tragedija. I zalostno da je doslo do nesrece.
Ja predlažem da se uvede najveće ograničenje brzine u gradu 30 km/h, pa ti imaj i Poršea, ali ga nećeš moći prebaciti ni u drugu brzinu......ha ja...... :(
Gicko Prasic!
Da on možda nije konobario u Muzičkom paviljonu na Atmejdanu na Bistriku ispod vojne kasarne u periodu kraj 2017. - prva polovina 2018. godine?
Kakva su ovo teatralna hapšenja??? Nema koristi sada mu povijati glavu kada je već ubio nekoga! Trebaju nam policajci i kamere na terenu!!!
gledaj mrcine sa babine kašike, na sabilj razapeti da mu narod sudi
Ucesti nultu toleranciju na alkohol onome koji upravlja motornim vozilima! Strozije zakone za osobe koje upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola. Da se ja licno pitam, zabraniti prodaju, proizvodnju i konzumiranje alkohola u potpunosti.
Samo je pitanje dana kada će i ona ravaku vanesa klacar ovako nekoga ubiti
Ja da se pitam, vec sutra bi bio osudjen na 40 godina bez mogucnosti pomilovanja. Mrs se u 3 nadobudne P.M.! I redom bih ovako svakog nadobudnog klocavog balavca koji divlja po cesti i uzrokuje ivakve stvari.
J...booo mu pas mater koja ga okoti
Krenula je sezona i objesnih majmuna na motorima raznim. Ima li zakona za ljude bez motora? Ima li ikakav propis da ograniči buku koju neandertalci na motorima prave?
Stogo kazniti i njeg i tog ko mu je dao auto a i MUP snosi dio odgovornosti jer su trebali i morali ga sankcionisti zatvorskom a ne novcanim kaznama. Pijano tele bez vozacke dozvole ubije nevine djevojke, on je masovni obica nevinih ljudi treba ga kazniti maksimalnom kaznom nek truhne u Zenici i sprijeciti ostala telad da ne ubijaju nevine gradjane, ovo nema ni u Hondurasu kao kod nas...
Krmčić debeli, treba mu jeb.t mamu u zatvoru piz.a mu materina
Krmak babin...
Hapsi i nepuščaj