Po izlasku iz bolnice čeka ga pritvor
0
U toku saslušanje Mevlida Jašarevića u bolnici Koševo
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ga ne brani Karkin?
U Libiji nisu postojali računi za struju, ona je bila besplatna za sve građane. * Krediti su bili beskamatni. * Među osnovnim ljudskim pravima u Libiji bilo je i to da svako ima kuću. * Svi tek vjenčani parovi od vlade su dobijali 50.000 dolara da kupe prvi stan. * Obrazovanje i lječenje bili su besplatni. * Ukoliko je Libijac hjteo da postane farmer, dobijao je zemlju, kuću, opremu, sjeme i stoku da bi otpočeo posao. * Vlada je u kupovini automobila učestvovala s pola para. * Cjena goriva u Libiji bila je 0,14 dolara za litar. * Deo zarade od prodaje nafte prebacivao se direktno na bankovne račune svih Libijaca. * Svaka porodilja je po rođenju deteta dobijala 5.000 dolara. * Onome ko nije mogao da nađe posao nakon završetka školovanja država je isplaćivala novac u vrednosti prosečne platu u njegovoj profesiji sve dok ne dobije posao. * Četrdeset vekni hljeba koštalo je 0,15 dolara
ovo je sve djelo mracnog Dine merlina! On zeli da odvrati paznju od tog sto svira u beogradu iako je reko da nece nikad u zivotu! Otvorite oci bosanci!
Zamolio bih za jedan odgovor. Zašto vaše pičokare vole zguza. Ipak ste vi odrasli u toj kulturi pa stoga očekujem brz odgovor. Možete konsultovati mame i sestre.
Sve je to meni jasno za našeg Mevlida, al ko kara Turkovićevu ženu??
ni meni :)
odma zabraniti sve ekstremne ideologije.zabraniti finansiranje saudijskoj arabiji ovih vehabija jer ta sausijska arabija nam nista dobrog ne donosi samo nam razbija drzavu i stvara frakcije,neka mi neko navede koliko su fabrika napravili ti saudijci?
cilj je jedan da se raskopa ova viještačka tvorevina zvana Bosna htijeli ili ne u zemlji če doči do težih okršaja unutar samih muslimana rskopali smo jaču i veču raskopačemo i ovu maksuz selam od SPAVAČA -OBAVJEŠTAJCA
i ti si dobar kandidat za psihijatrije
Ma nije ovo ni lose toliko,na stranici americke vlade je ovaj napad okarakterisan kao teroristicki napad na americku ambasadu od strane srpskog teroriste.Ja mislim da ih je doticni idiot zbunio sve redom,pa da ce u toj konfuziji obama poslat koji stealth da baci koju bombicu po bg-u.Nije odavno nista uradio da smiri drage komsije,zeljne adrenalina,krvavih bojeva i atomskih sklonista :)
Bravo Mevlide , bravo , Sad mi MUSLIMANI obični moramo ispaštat zbog tvog čina , Stavlja se na teret svih MUSLIMANA diljem svijeta ovaj TEORISTIČKI čin. Ionako nam je država u banani a poslije ovog tvoga je još veća .. Mlad si , 23 ti je godine , imaš ženu i dijete , šta ti misliš ko će se o njima briniti poslije ovoga ? Odgulit ćeš maksimalnu kaznu zbog ovoga da budeš primjer drugima Ovo što si teško ranio policajca , razmisli malo ? Junačino pa on možda ima ženu i dijete , Ko će se o njima brinuti , možda mu dijete školuje se , ostavljaš majku i dijete bez oca , a možda planira brak ili sl ? Šta si ti htio ovim činom uraditi ? Promovisanje islama jel\' ? Eh ako je to onda si ti za mene jedan obična BUDALETINA i ti nisi Musliman ovakve Muslimana NE TREBAMO , Vrati se odakle si i došo , ne dolazi više u Našu Bosnu a bogami i Hercegovinu jer takve ljude u našoj Državi ne trebamo .
a ko je ovaj tužilac? šta je on po nacionalnosti?
Srbija organizuje, FINANSRA i IMPLEMENTiRA vehabije, vehabizam i terorizam na Balkanu!!!!!! sve je ovo BEOGRAD ORGANIZOVAO KO PRVO POTIV AMERICKE AMBASADE KO DRUGO PROTIV BOSNJAKA I DRZAVE BIH-E!
Srbija organizuje, FINANSRA i IMPLEMENTiRA vehabije, vehabizam i terorizam na Balkanu!!!!!! sve je ovo BEOGRAD ORGANIZOVAO KO PRVO POTIV AMERICKE AMBASADE KO DRUGO PROTIV BOSNJAKA I DRZAVE BIH-E!
@realista Bravo majstore što si nas podsjetio na početke muslimansko-\"bošnjačkog\" terorizma,i na Murata koji je pokušao da digne u vazduh višegradsku hidrocentralu.
samo je jedna istina, osvrnite se, ovo je napad na suverenost bosne, mracne sile pokusavaju da je rasparcaju. Ovo je isplanirala is-l-a-mska zajednica sandzaka i bih na celu sa re-i-som a cilj ovog je stvaranje tenzija odnosno da se natjeraju drugi narodi na odcjepljenje odnosno podjelu bo-sne cime bi ostao dio bo-sne u kome bi bili samo mu-s-limani, nakon toga bi se pristupilo ocjepljenu sa-n-dzaka i pripajanje b-osni, cime bi IZ na celu sa re-is-om dobili ono sto oduvijek zele a to je et-ni-cki cista m-u-s-li-ma-nska drzava na balkanu.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUGEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREVAU WAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KROK,GROK.UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMUUUUUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU PRC DRSCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC HA YA . BA