Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brzina na prvom mjestu pa tek onda ostalo....preticanje preko pune,ne postivanje znakova itd...
Vazno je da se u i oko sarajeva prave autoputevi a u krajini nemogu ni rupe zakrpiti. Svi mi placamo pdv .
@sae540 Bolje sa malo prilagodimo raspodjelu srestava. To je glavno put od rvatske koji je jako opterecen i ide kroz grad.
Sto ti je sudbina.
Ovo je jako opasna raskrsnica na kojoj se nalazi pruzni prelaz,zebra,kiosk i skretanje u trzni centar .
e nek si nam objasnio da je opasna raskrsnica zbog kioska
U subotu navečer napravim "krug" kroz grad..utrkuju se golf2 i ford mondeo '90 kroz centar, golf 3 i audi 80 utrkuju se kroz jednu od prometnijih ulica, golf 6 pretiče petnaest vozila preko pune na obilaznici, golf 1 turira i škripa gumama u centru, bmw 3 '90 dijaspora - neviđen stajling :) divlja po gradu, po jedan golf 3 i audi 6 prolaze kroz crveno. Ispred kafića svi na ulici stoje. Ovo je bilanca vožnje od sat vremena. Uz ovakvu kulturu malo je poginulih i povrijeđenih.
@sae540 da je 40 poginulih puno je, naravno. Ali sve ovo navedeno se dogodilo za sat ili sat 1/2 vožnje po gradu. Od navedenog je barem 4 ili 5 situacija bilo vrlo rizično jer su brzine velike i potencijalno opasne za ove koji divljaju i za okolinu. Prometna kultura je katastrofalna i zbog toga kažem da je uz ovakvo ponašanje broj stradalih mali. Sve navedene situacije su na sekund ili dva od nesreće s teškim i tragičnim posljedicama.
Gledam u Ulcinju u povratku sa plaze,pojedina vozila brzo idu a puno pjesaka. Vjerovali ili ne,svako auto saBiH tablama. Bude me stid odakle sam...
ne seri da si bio u ulcinju
Meni se cini da ova dijaspora pimahnita kad na odmor dodze
Inače nema saobraćajnih nesreća u BiH kad dijaspora nije tu.
Covjek pos'o u trafiku kupit cigare...
Maloprije prodjoh kroz otes kolima kad nesto me poce nosat. Garant Sarajevo waves.
Bolje da su renovirali one sirotinjske socijalne stanove u Otesu..