Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzrok je ocigledan. Kisa, klizava cesta, preticanje na punoj. Koliko puta sam dosao u situaciju da me kamikaza zamalo ne pokupi na mojoj strani kolovoza. Sva sreca pa se na drugoj strani nasao kamion, a ne automobil sa porodicom u njemu
Vidim sad da je ipak bio jos jedan automobil. Kako god, strasno. Ljudi nisu normalni. Svi kao brzo voze jer zure, a dodju 20 sekundi ranije.
Usijane glave, ne provodjenje zakona i nerad policije su glavni uzrocnik ovoliko smrtnih slucejeva na cestama.
Zasto su ovdje upaljeni komentari a na clanku o nesreci u Reljevu ugaseni
Zavisi od autora
Voziti auto u BiH je ruski rulet, svi vozaci su frustrirani iza volana, cudo je to, normalan dodje do auta a cim sjede u auto odmah ga uhvati neko ludilo !
Dajte novinari vec jednom naucite razliku izmedju nezgode i nesrece. Ne moze biti nezgoda a imati smrt ili teske povrede za posljedicu. To je nesreca. Nezgoda je manja materijalna steta, eventualo sa laksim fizickim povredama kod ucesnika.
Kako se voze kamioni na nasim cestama, jeza me uhvati kad vidim, iako cesto vozim agresivno, ali covjece zamisli kolika je mogucnost da zakoci taj kamion, sijeku zavoje i ko ne zna kako to rade popusio ga je kad uleti. Ja bih za konkretan slucaj metkom u celo ovjerio vozaca kamiona ukoliko je kriv, jer balavi idioti nisu ni svjesni sta mogu prozrokovati. Napominjem da bi to trebali biti profesionalni vozaci, trebali bi, ali kod nas su balavci koji gasaju kao da je putnicko auto.
Kamion je izgubio kontrolu da ne komentarisu neka preticanja
Kako neće izgubiti kontrolu kad vozi na protekt gumama i u pretovaru je najmanje 30%… Dobro ikako ima kontrolu od početka…
Iskljucite komentare.
MMMMMMM 😄😄😄😄😄
po slikama bih rekao da je kamion prebrzo vozio i prikolicom zakačio škodu., bože sačuvaj.
Žalosno za još jedan izgubljeni život RIP. Samo stroge i visoke kazne mogu disciplinirat narod, sve drugo nepomaže.
Imamo najluđe vozače i antivaksere na svijetu
GLUPOM BOŠNJI NE TREBA RAT,RAT MU JE I NA CESTAMA,GLUPOM,POBI IH SE BI JA,POBI FADIL,A NA CESTI KORUDA,SELJACKA DRŽAVA BEZ KULTURE I OBRAZOVANJA U SVAKOM POGLEDU,PA TAKO I U SAIBRACAJU,MAJMUNI,ZAO MI NEDUŽNIH
Šticari u vječnom pretovaru, a policija skriva vage kad im se javi da prolaze…
OVAJ PRETOVAREN KO LI JE I KOLIKO NA KAFU DOBIO,I TAKO 30 GODINA,TJERAJ MIŠKO,GLUPI BOŠNJO SVE PLACA
Ne vaga policija vec inspekcija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tuga
Usijane glave, ne provodjenje zakona i nerad policije su glavni uzrocnik ovoliko smrtnih slucejeva na cestama.
Jbne kamikaze