Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je izgleda novi vid protesta radnika Grasa unistavanje voznog parka
hehehehehe četvrti nastavak snima se u Sarajevu
mislim da ovo GRAS prijeti stanovnicima - "il ste s nama il ste protiv vas"!
Pricaju dva autobusa -Kaze prvi drugom: Sto si mi se to skocko danas -Drugi odgovara: Ma imam sudar...
"Razlog sudara je nepropisno 'ubacivanje' dostavnog vozila Caddy ispred autobusa 424, zbog čega je isti morao naglo zakočiti, pri čemu je došlo do kontakta zadnjeg dijela ovog vozila i prednjeg dijela autobusa garažnog broja 84, koji se kretao iza." Je li imalo kriv autobus koji nije drzao odstojanje pa je zbog toga zguzio kolegu? Mi samo trazimo ko nam je kriv - i uvjek je to nego drugi - u ovom slucaju Caddy. Caddy jeste kriv ali da je autobus broj dva, u tekstu poznat kao broj 844 i 84, drzao odstojanje nesrece ne bi bilo. Naravno, u Sarajevu je nemoguce drzati odstojanje, jer po mom shvatanju cilj nije drzati bezbjedno odstojanje nego zavuci se autu ispred u supak.
sve se to nama skida sa budžeta mi to placamo sve pocinjem sumnjati da je nastimano
Na redu su trolejbusi, pa onda minibusi.
Autobusima bilo krivo što su tramvaju u centru pažnje, pa hoće da se i o njima priča :P
PA oni ne znaju ni da strajkuju kako treba, ne znam ko im je dao licencu da narod vozaju.
labude ne brabonjaj glup si...
labude ne brabonjaj glup si...
j.e.b.o. vas svak, ostacete bez vozila kako ste krenuli. Unististe i to malo jada sto vozite, ccc
Uz Gras su ti doznake zagarantovane!
"vi, kad vam je prpa, zovete policiju, a policiji naplaćujete karte. Curicama ne date da se voze bez karte, a firma vam svakako propada. Zovi u Sjenicu i traži pomoć"
Sva sreca Gras nema avine :D
Soferi sigurno juce lokali slavili tursku novu godinu
Dobro ne ginemo svaki dan,ili razgovara na mobitel ili sa poznaniko sa sela. U Evropi kažnjivo a u nas ko jebe narod neka ginu.Treba njima od plate odbiti kojeg god ohvate na djelu.
Sreca pa ne pilotiraju
nisu uopste autobusi krivi. isli su jedan za drugim i neki je Cady izasao sa trotoara i ubacio se u traku pa je prvi autobus zakocio, a ovaj ga drugi udario. Uopste Gras nije kriv ovaj put. pogresno vrijeme na pogresnom mjestu