Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako sposoban momak... Samo jedno mi nikako nije jasno, sve te funkcije i titule a barem 5-6 pirsinga na glavi??? Ili je on suviše pametan ili su mu "klijenti" suviše glupi.
Stara slika, vjeruj normala izgleda frajer, pukne ti pricu dao bi mu zadnje pare sto imas,
@420lifestyle Da je seka, ja bi te i razumio... ovako???
Glumio je poštara, a ne policajca. Inače još jedan propali talenat, šteta što se nije počeo politikom baviti.
Jarane ovaj ima talenta mogao bi i glumac biti prakse me ne treba ;)
alo malo lakse tomije rod bijo on kakav takavje od krvi i mesaje.pisite negative zamene je uvjek i moju familiju od mali nogu bio pozitivac..
efektna i povoljna reklama vasih proizvoda i usluga,putem interneta i facebooka,javite se http://***/servisi-i-usluge/servis/27578/efektna-i-povoljna-facebook-reklama
Komad govedine
eldin komad budale!!!
Samo degenek!
dok je god zakon kakav je sada bit će i ovakvih prevara.i šta sad hajmo se smijati reći kako je pametan kako se snašo.ma treba im ruke i noge kidati i ostaviti pored puta da ih svi vide.
Jel vaki izbušen glumio inspektora?
jeli ovo komad iz nekog filma ili neka komadina budale?
a sto je na slobodi zatvorite ga 20 godina i ne boj se
efektna i povoljna facebook reklama za vas posao,uslugu zelite da vase artikle,usluge vide hiljade ljudi dnevno javite nam se... http://***/artikal/15493014/facebook-reklama/
Pojest ce njega potok :D
pustiti će je ko i onu kradljivicu u zenici što krade
Čekajte zar se može poslati brza pošta na adresu? Ja sam mislio da moraš ti kod njih otići sa paketom i tamo popuniti i platiti sve (ovisno o dogovoru)
Sve mi je jasno šta je kriminalac radio, ali mi nije jasan naslov "PONOVO UHAPŠEN..." Jer, ako je neko bio uhapšen, logično je da bude osuđen i da služi zatvorsku kaznu, a ne da se poslije hapšenja pusti na slobodu, brani sa slobode, osudi, pa opet kao osuđen bude na slobodi. I tako "slobobodan" nastavlja sa svojim kriminalnim radnjama.
Pa dobro u "normalnim" zemljama i "normalnim" zakonima to bi i bilo tako... uhapsen, odrobijao.... Ali na njihovu srecu a nasu zalost mi smo u BiH gdje je kriminal od same vlade a o nizim kategorijama ne moramo ni govoriti :)