Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO JUTRO SARAJEVO :) :) Pucano na policajce prilikom pokušaja krađe audija - Q7 - Zapaljen jos jedan automobil... Opljackan "Konzum"... Đorđe Lazarevski gađao pogrešni auto i pogodio prolaznika na Bjelavama
Od ostalih vijesti, nebo je i dalje plavo
Ispravka krivog navoda, jutro je u vecini krajeva Bosne sivo, a u Hercegovini plavo.
U Češkoj imate gradsku policiju, to je policija koja piše kazne za parkiranje i bave se saobraćajem. Našoj policiji treba smanjiti ovlasti, a ne povećati jer im ne trebaju. Od sadašnje policije napraviti gradsku policiju da piše kazne za parkiranje. A za obračun sa kriminalom treba formirati posebnu policiju..
Najbolje BOPE po uzoru na Brazilce. Dati im neograničene ovlasti da počiste malo zemlju...
Postoji samo jedna adresa za odgovornost oko paljevina.... Neka Vlada KS zaprijeti ministru MUP i Komesaru MUP KS, da će biti "nogirani" istoga jutra kad se objelodani paljevina, pa ćeš vidjeti kako će se krenuti u ISTRAGU... 3+ godine traje ovaj barbarizam, izgorelo je blizu 100 vozila.... u nekakvom GLAVNOM gradu, šta onda da se priča o sigurnosti Bosanskih sela i kasaba... Gdje ste silni "Šerlok Holmsi".. silni inspektori MUP-a, FUP-a, ovoga i onoga.. jeste li toliko nesposobni i kilavi da godinama ne možete ući u trag ovom barbarizmu i terorizmu ... Paljevine unose strah i nemir ljudi, učinak je ravan terorizmu...
Koliko su kradljivci drski i samouvjereni, pucaju i na policiju, a kada ih uhvate maximalno malo istrage (do 1 mjesec) i advokati ih izvuku napolje.
Sve je do suda i zakonodavstva. Da se za pocetak svaka pronadjena automatska puska u automobilu kaznjava sa 10 godina zatvora, kradja po autu barem 5 godina, drugacija bi bila prica. Takodje saucesnici, auto-otpadi da se konfiskuju u slucaju pronadjenog auta koji je ukraden i isjecen, pa izvoli i podstici na keadju.
PONOVO GORI!-NI PRVI NI POSLJEDNJ PUT.-ODGOVORNI: POLICIJA(AKO JE IMA)? IMA JE SAMO NA PLATNOM SPISKU,SUD TAKODZE.-GRADZANI,SNOSE DOBAR DIO ODGOVORNOSTI,ZATO STO NE NATJERAJU ODGOVORNE NA OSTAVKE.
Kako neki dan izjavi Korajlic...u normalnim gradovima kad neko puca iz automata, gore auta ko svijece izvede se vojska. Majmuni izvedite sve specijalne jedinice i nek nesta rade a ne da hapse buraniju i da se samo slikaju na kojekakvim vjezbama...lako je pokazivati muda kad ne zvizdi oko glave.
Ja jucer na pofalicima dosla dva kombija specijalaca u MM da kupe pite i dolazi covjek kaze ukrali mi auto oni mu samo rekose da zove stanicu haha. Ja nam Milicije i navago fujjjjj... A ja dva plava kombija sa onim resetkama na prozorima.
mene interesuje jel se bas za banalne stvari placaju papci da podmecu pozare pod auta, tipa ruzno me pogledao na semaforu, digo mi djevojku, uzo mi mjesto na parkingu itd..
http://novi.ba/clanak/38557/sokantni-rezultati-analize-u-hot-dogu-pronasli-tragove-ljudske-dnk
#sarajevskeuliceupdate
pa nije odavno!