Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jbm da je 78 ukradenih paprika, našlo bi se nešto. Užas.
Ja stizem avionom. Zna li neko gdje ga mogu parkirati da ga ne zapale?
U trebinje sleti slobodno
hocel ko meni jugu zapalit moj bi mu babo bio zahvalan da mu sin ne pogine
Moš zamislit kako osobi koja pali dođe iznanada jako ljepo kad vidi plamen, malo se samo malo uspuše i lagano zakofrne... A valjda i kane neka para za to, pa se usput i malo ušmrkne... i začas treba nađe da se snjom nemočno diše i brzo onemoča... Racije policijo, racije. U kancelarijama se ne zavodi javni red i mir uz TV i zvrkove bureka... Na ulicu gospodo, među ljude, među narod od 00 do 24 sata svaki dan u tri smjene u svaku ulicu, a u Sarajevu ih ima jedva 1.000, a vas ima u uniformi 5.000... Hajdmo, fatajmo se posla i ove cifre oko paljevine će pasti kao i broj ubojstava nožem... Samo racije po gradu i kafanama, kafićima i restoranima, garantiraju da će past i droga i prostitucija i svaki kriminal..., da će se rasteretiti grad i od vatrenog oružja, s kojim se već uveliko napada i na vas policiju...
Dok ne izgori " slučajno" i par piromana ovo neće prestati.
pa ajd neka neko mog BMW-a zapali ako smije
robin hud s sibicom na biciklu
Stilovi pisanja su različiti, ali ipak postoji velika razlika između "U Sarajevu planulo" i "U Sarajevu zapaljeno i 78. vozilo. Čini mi se da samozapaljenje nije bilo uzrok izgaranja nijednog od tih 78 vozila. Kako ovo pokazuje da država (koji god oblik države bio u pitanju, BiH, Federacija, kanton, ne haje za sigurnost, mislim da hitno treba donijeti zakon po kojem bi bezbjednosne strukture morale - i to iz sredstava namijenjenim njima, a ne dodatno iz budžeta - namiriti štetu nastalu njihovim neradom.
Slab prosjek ... tek svaki četvrti dan po jedno ...!!!
Ako je dijaspora odma se ime i prezime pise, a ko je oviaj prvi lokalni lešinar? Sto o njemu ne napisete me?
Vjecna vatra
sve je to jad, bijeda,zatvor,problemi....
Sve vise mi se cini da ovo rade neke od osiguravajucih drustava kako bi povecali kvantitet kasko osiguranih auta.logika,izgori 100 a osigura se 10000 komada.
Treba prirediti neki vatromet kad se zapali stoto vozilo po redu
78,....i nijedan bakirov ili ščepin ???? Pa da razmislimo !!!
Gori vatra Pjera Zalice. ihhaaaa...
Escape from Sarajevo. Kurt Russel.