Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj Bosni nema dobrih vijesti nikako. Sve neke saobraćajne nesreće, ubistva itd. Na kraju se još i žalimo što su sve loše vijesti, a svi redom divljaju po cestama i glume mangupe i klošare sa pištoljima u džepovima.
STA RADE OVI POLITIČARI...AKO NE LAŽU I NE ZAVAĐAJU ONDA NA CESTI UBIJAJU
Jbg druže, ne mogu se pohvaliti intelektom, pa moraju autima peivlačiti pažnju na sebe kao ove seljačine što kroz centar BL projure 100 na sat bijesnim autima i motorima. Kontaju da su neki faktor, a goli su k*rac. IQ ravan broju točkova koji ih nosi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Porodici poginulog saučešće, a Buniću što brži oporavak pa da nas opet može krasti..
Bunić ukrao volan
Sto bi rekli...mrtva usta ne govore. Vrlo je moguce da je vozilo presjedavajuceg bilo jedno od kabadahijskih politicarakih vozila koja rade sta hoce po cesti. Svjedoci se lako kupe.
Po ovim selima voze ko šumaheri a cesta široka 2 metra.
Eto ispada kriv politicar, samo zato sto je "politicar"? Pa pise da je stradalnik izgubio kontrolu i presao na stranu doticnog politicara!
Policija treba radikalnije poceti sa kaznjavanjem i povecati prisutnost sa radarima te montiranjem fiksnih kamera.
Nema dana da neko ne pogine, a znate zasto ? Zbog one cvaje policiji sto vecina ljudi daje budite svjesni svaki put kad dadnete cvaju da radite nekome o glavi.
Pod rotaljkama garant,i mene su par puta zamoulo ubili mame im se na hebem
Sta radi ovaj crni na pogresnoj strani ?
Zna li iko da postoji pojas u autu.
šta se ovo zaredalo zadnjih nekoliko dana
STA RADE OVI POLITIČARI...AKO NE LAŽU I NE ZAVAĐAJU ONDA NA CESTI UBIJAJU
mene kad nesto iznervira ne vozim nikako dok se ne smirim... toliko poludim da idem u krajnost i tek pred spavanje mi dodje joj sta sam radio, mogo sam koga ubit i to... zato sabur br 1... je6es ti i ljude i drzavu i porodicu i poso i sve, samo disat punim plucima i bit pozitivan
Izgleda ovdje samo daj brzih i jakih auta na ovako uskim cestama ovim nasim budalama mozemo se sami izmedzu sebe iskorjeniti.Skorom da nema dana sa ovakvim vijestima.