Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zna se ovaj dio ceste kako treba da se vozi na ovom dijelu..
U ovom dijelu par puta sam bio svjedok divlje voznje vozaca . Tu je puna linija vecinom . Ali pojedini se na to uopste ne obaziru . Ovo sto se desilo nije cudo . Da se postave kamere , bilo bi materijala za triler ili horor film .
Kako se vozi u ovim uvijetima dobro je...Danas ljakse sa Ljubljana tablama u sred oluje pretice i jos cim predje udari po kocnici, malo je falilo da dode do sudara. To je opet ponovio i na drugom autu ispred.
Ceste su odlične kakvi su vozači,totalni amateri ako si bahat to ne znači da znaš da voziš,to su krkani nekulturni.Na punim linijama se pretiče halo😡😡